Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan furcsa az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa az emberek számára ha a nő szebb nálam?

Figyelt kérdés
Nem egyszer kétszer hallottam a hátam mögött hogy nézd ennek a "csúnya pasinak milyen szép barátnője van"...és ehhez hasonló szép kijelentéseket kapok..
okt. 2. 08:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9. De a szerelem nem a külsőről szól ezért tettem fel a kérdést....
okt. 2. 08:54
 12/27 A kérdező kommentje:
9. Nekem is volt állítólag csúnya barátnőm de szerettem
okt. 2. 08:56
 13/27 anonim ***** válasza:
59%
Napi kamu
okt. 2. 09:08
 14/27 anonim ***** válasza:
54%
Az olyan nőknek akiknek ennyire nem számít a külső általában semmiféle libidója, orgazmusa nincs. Sem téged sem őt nem irigylik senki. 😟
okt. 2. 09:12
 15/27 A kérdező kommentje:
13. Miért lenne kamu? Ha szeretnéd küldök rólunk képet is...
okt. 2. 09:12
 16/27 A kérdező kommentje:
14. Látom még a nemi életünket is ismered...
okt. 2. 09:13
 17/27 anonim ***** válasza:
9%

9.

Gyakorin 100000000000%, hogy van olyan kérdező, aki előadja, hogy ő bizony simogatott oroszlánt és mindenki más a hülye, aki nem és csak iritykednek rája.

okt. 2. 09:17
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha 5 éve együtt vagytok és erről képes voltál kérdést kiírni, na az a gáz :)
okt. 2. 09:52
 19/27 anonim válasza:
28%

Ne foglalkozz veluk,mostanaban engem az idegesit fel hogy ha latnak egy videot ahol a csavo csunya de a csajszi szep akkor oda irjak hogy "Na ez igaz szerelem" vagy "a csaj biztos megcsalja"

kozbe nem ezen mulik szerintem. Az igaz szerelem meg nem ettol lesz igazi mert hogy o jobban nez ki nalam vagy csunyabb.

okt. 2. 10:08
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ne küldj kamu képet, bárhonnan lehet leszedni. És még mindig kamu!!
okt. 2. 10:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!