Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A poliamor emberek mit élveznek abban, amit "párkapcsolat" címszó alatt csinálnak?
Csak a szexelés az, ami érdekli őket a másik nemmel kapcsolatban, vagy vannak egyéb elvárásaik is?
Pl vele azért vagyok, mert jól főz, vele meg azért mert szép ember, a harmadikkal meg azért mert sok pénzt költ rám és így tovább?
Ez olyan, mint hogy szeretem a szolot meg a dinnyet. Melyiket szeretem jobban? Mindegyik mas, es masert szeretem.
Van aki nagyon jo a szervezesben, jo anya, intelligens, elorelato, nyugodt, higgadt. Pl. a masikkal meg jo sportolni, meg kilepni a komfort zonabol. O nem olyan racionalis, de pl. sok szempontbol haziasabb. Mashogy gondoskodo.
Ugy is mondhatom, mindkettonek mas a szeretet nyelve.
Es akkor a szexrol ne is beszeljunk. :)
#6-os kb jól leírta. Akik ilyen beállítottságúak, vagy hogy is fogalmazzak, igazából nem gonosz lelkek, szerintem, szóval az #5-ös kijelentése kissé súlyos.
Szóval igen, akik ilyenek, valóban tudnak szeretni több embert, különböző tulajdonságok miatt. Lehet elítélni őket, de felesleges. Akik ilyenek, úgy is olyan kapcsolatban élnek, ahol ez elfogadott, és ez a lényeg, hogy az "elsődleges" társa, meg az "alsóbbrendű" társai tudnak róla és mindenki elfogadott mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!