Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyet a lányok/nők?
Sajnos ez ilyen:( Nem csináltál semmit sem rosszul. A legvalószínűbb, hogy van másik beszélgetőpartner, akivel közben már alakul valami.
Ha vigasztal a múltkor engem úgy töröltek le (nő vagyok), hogy előtte a pasi normálisan elhívott randizni, meg majd talál ki programot, írom h rendben:), előtte is normálisnak tűnt, hosszabb válaszokat írt, időben hívott el találkozni (1-1,5 hét után). Szóval...
Fel a fejjel, de tudom hogy nehéz!
Online ismerkedés = impulzuskeresés
(szerintem)
Azzal hogy egy szürke negatív választ adtál(szürke mert nincs benne semmi kül. csak információcsere, és negatív, mert csupán egy hiányosságodat közlöd), elvetted a kezdetben humorosan felkeltett érdeklődését. Innentől már nem fordított az üzeneteidre figyelmet/erőforrást. Bár mivel a kövi üzidet is megnézte, ez azt jelenti, hogy várt még valamit.
Nekem nincs olyan nagy tapasztalatom az online ismerkedésben.
De itt talán halmozottan igaz, hogy jobb ha elvárások nélkül próbálsz lenni. Itt egy személy jön-megy, mint egy átjáróházban.
Egy biztos, te ennyivel okosabb lettél.
Ha akarod még folytatni akkor talán várj egy kicsit, egy vagy pár napot, aztán próbálkozz be egy másik jó dumával. Hátha megint rádkap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!