Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, (fiúk is írhatnak) ti miért csináltok (csinálnátok) ilyet?
Nem kell alfa hímnek lenni. De az ilyen én tuti rossz vagyok, minden bajom van, stb. stílustól a legtöbb ember falra mászik. Ne legyél ilyen besavanyodott, mint valami öreg, kiélt ember.
Meg elég rosszindulatú is vagy. Miért ne járhatna egy fiatal buliba? Attól nem lesz rossz. Oda sem egyforma emberek járnak.
Azt meg el kell fogadni, hogy nem jön össze minden próbálkozás. Ha nem megy ezzel a lánnyal, akkor hagyd, ne erőltesd, keress mást.
Lehet, hogy ahogy egyre jobban megismert, rájött, hogy nem vagy neki szimpatikus. De nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
3: Ez nem önbizalom hiány. Azzal sokan küzdenek. Ez túlzott önsajnálat. És mellé jó nagy adag csőlátás és rosszindulat.
Pl. a bulis rész. Nem, nem minden buliban megy ugyanaz, és nem mindenki csinál gáz dolgokat, aki elmegy bulizni. Persze nem kell mindenkinek menni, meg máshol is vannak ugyanúgy hülye és normális emberek is.
Két hete ismerkedtek! Nem 3 évig voltatok együtt, hogy úristen, mi az, hogy most csak úgy eltűnt.
Az írásod és az egészségtelen szintű önsajnálatod alapján neked előbb pszichológusra lenne szükséged és csak aztán barátnőre.
Egyébként igaza van az előző válaszolónak, nem évekről beszélünk, hanem 2 hétről, akkor is ha állításod szerint együtt voltatok már. Amit nem is biztos, hogy mindketten ugyanúgy éltetek meg (randiztam olyannal, aki úgy vette, hogy már együtt vagyunk, holott én még nem annak számítottam).
Ettől függetlenül valóban nem szép dolog csak úgy eltűnni, lehetne szólni, hogy ez nem fog menni, hiszen a másik fél mindenképp meg lesz bántva. De ez a fajta viselkedés akkor sem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!