Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti mit éreznétek, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit éreznétek, ha valaki a suliból ezt csinálná? (picit hosszú, ezért írnám le)

Figyelt kérdés

Nos, azt tervezem, h a suliba karácsonyfának öltözve mennék (tom őrült dolog, de már csináltam hasonlót, tetszett az embereknek :D, Airsoftról maradt álcaruhám, és arra raknék karácsonyi díszeket), és tábla csokit adnék mondjuk neked (Sulim egy fiú iskola, de van ott pár "inkább a szép fele hajlik" lány) + a tanároknak, akiket csipázok.

Teszem azt, ez mondjuk pozitív hatást keltene nálad?

(Of-m viccesnek találta, meg amúgy is nagyon jófej tanár, mellesleg tavaly év végén utsó napban az álcaruhámban mentem be, és ez tetszett az embereknek, illetve mikor véget ért az airsoft, és abban a ruhámban játszottam, akkor abban mentem haza, és nem egy dicséretet hallottam :D)

#lány #csokoládé #csoki adása #karácsonyi ruha
2016. dec. 15. 14:33
 1/9 anonim válasza:
Szerintem vicces :D nekem biztos tetszene. 17/L
2016. dec. 15. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Viccesnek hangzik, szerintem tetszene :D
2016. dec. 15. 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:
troll válaszokat off pls
2016. dec. 17. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
(ha valamelyik kisgyerek akarna szórakozni)
2016. dec. 17. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Én bírom az őrült dolgokat :D Biztos jófejnek találnálak. 13/l
2016. dec. 17. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez rohadt jó:D kreatívitás 10/10 :) 16/f
2016. dec. 17. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Hallod ez nagyon jó ötlet lenne :D Nekem biztos tetszene, főleg akkor ha tényleg jókedvből csinálod :)

Szóval hajrá! :)

2016. dec. 18. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség.

Max idiótának tartanálak

2016. dec. 18. 11:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, hatalmas siker volt! Tanárok, diákok, még az igazgatónak is tetszett :)
2016. dec. 21. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!