Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a nagyobb red flag? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb red flag? Ha egy nő korábban pénzt kapott szexért, vagy ha egy férfi korábban prostihoz járt?

Figyelt kérdés
okt. 1. 20:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét oldalon létezik az, hogy megérthető. Ismerek olyan lányt, aki egy nagyon kis és állandó vendégkörrel rendelkezett, gyakorlatilag az albérletét és a szórakozását fizette belőle az egyetemi évei alatt. Megválogatta, hogy kikkel mikor és mit csinál és amint tudta, abba is hagyta, pedig minden lehetősége meglett volna, hogy folytassa és ha nagyban csinálja, tuti jobban megélt volna belőle, mint a későbbi munkájából. Meg merném kockáztatni, hogy így sem volt több férfival mire befejezte, mint egy ugyanannyi idős átlagos lány. Őt egyáltalán nem tudom elítélni.

Férfiként bevallom én is vele vesztettem el, viszonylag későn a szüzességem. Biztosan az én hibámból is, de úgy alakult, hogy nekem a tini szerelmek kimaradtak, később viszont ott volt bennem az, hogy nem mertem ismerkedni, mert mi lesz ha kiderül, hogy én még nem voltam nővel? Szóval kerestem egy lányt, szándékosan olyat, aki szexuálisan azért bejött, de nem kimondottan az esetem. Közvetlenül nem mondtam ki, hogy szűz vagyok, de értette a célzást és nagyon figyelmesen csinált mindent, úgyhogy az első szexuális élményem nagyon jóra sikeredett, ráadásul még bátorítást is kaptam tőle és számomra ez volt az áttörés, hogy merjek nyitni a lányok felé. Szóval életem egyik legjobb döntése volt elmenni hozzá, mert így nem süllyedtem önsajnálatba és főleg nem lettem nőgyűlölő. Párszor még voltam nála, aztán mikor összejött az első barátnő, utána többet sem. Sem nála sem másnál és nem is szándékozom többet fizetős lányhoz menni.

De még azt is meg tudom érteni, ha egy férfi éppen olyan életszakaszban van, hogy nem fér bele egy normál kapcsolat, a szex viszont hiányzik neki. Még mindig jobb választás egy lakásos fizetős lány, mint bulikban összeszedni félrészeg csajokat, akikkel aztán nem is lesz olyan jó, főleg nem a bokorban vagy az autó hátsó ülésén.

Elítélni azokat a férfiakat tudom, akik kapcsolat vagy család mellett járnak fizetős lányokhoz és az olyan nőket, akik szalagon fogadják a vendégeket és a minél több pénz lebeg csak a szemük előtt, egy olyan élet színvonalat teremtve meg ezzel, amit enélkül később nem tud fenntartani, elengedni viszont szintén nem fog tudni és ezért benne marad a mókuskerékben és 30-35 éves korára teljesen kiég.

okt. 2. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!