Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a nagyobb red flag? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb red flag? Ha egy nő korábban pénzt kapott szexért, vagy ha egy férfi korábban prostihoz járt?

Figyelt kérdés
okt. 1. 20:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

Azok a casting-ok minden bizonnyal le vannak papírozva, előre megírt forgatókönyv alapján zajlanak, semmi olyan nem történik, ami a szerződésben nem lenne benne. Nem hiányzik Woodman-nak, hogy bíróságra járjon nemi erőszak miatt, egyébként egy interjúban mondta, hogy pont ezért veszi fel az egészet, hogy bármikor vissza lehessen nézni.

Amikor tehát a csajszi bevállal valamit, az nem minden bizonnyal nem szex közben történik, hanem azelőtt, és úgy megy el a casting-ra.

okt. 1. 21:42
 12/21 anonim ***** válasza:

A prosti nők jórésze roma.

Régen még ez is más volt, írta valaki, aki 1x járt, mindig is fog.

Roma nőt még egy ceruzával se érintenék meg, nemhogy mással.

okt. 1. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Red flag.. Aki kitalálta az se normális. Minek gondolkodtok egyáltalán ilyeneken? Őszintén...akinek nincsen gondja a csajozással, pasizással annak eszébe se jut, hogy Red flag. Ha nem akarom nem mondom el a múltat és ugyanúgy én sem Tudom sosem, hogy valamit eltitkolt e a múltjából valaki ill ha akarom elmondod mindent aztán akinek nem tetszik az menjen amerre lát, majd találok mást aki elfogad. Ilyeneken nyögni irtó butaság.
okt. 1. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Mivel ritkán ismerkedem nővel és pasikkal egyszerre így nehéz eldönteni :D
okt. 1. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Mind a kettő undorító
okt. 2. 01:52
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
A prostizás. Így is alig lehet megfelelni a férfiak igényeinek az ágyban. Ha volt prostinál, akkor meg az a mérce... nyilván egy olyan nő, (mint én is) akinek a kulsejebol adodoan nincs sok tapasztalata a szexben, a nyomába nem ér egy prostinak, aki mindent is bevállalt.
okt. 2. 04:06
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Vannak olyan férfiak akik ha akarnak valamiféle szexualitást az életükbe, kénytelenek fizetni érte. Vagy mondjuk késői szüzek és egy "terhet" le akarnak venni a vállukról, elmennek fizetős nőhöz.

Nem mondom, hogy ez nem gáz, vagy követendő példa, de megértem.

Ellenben egyetlen nőnek SEM kötelező pénzért ilyesfajta szolgáltatást nyújtania, aki megteszi az a könnyebb utat választja, ami szerintem sokkal elítélendőbb.

Ha egy nő valamilyen extrém ok miatt senkit nem talál magának, még csak szexre sem és elmegy fizetős férfi prostihoz, az szerintem ugyanúgy érthető.

Ha te nyújtod ezt a szolgáltatást az abszolút "red flag"...

Elvégre te így olyanokkal is lehet, hogy szexeltél akiktől amúgy undorodsz, viszont ha prostihoz mész el akkor jó esetben olyanhoz mész aki azért nem undorít téged, legalábbis külsőre nem.

okt. 2. 06:17
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

Az, ha valaki prostituált, az történhetett kényszerítésből, megélhetési váltságból. Nem mondom, hogy minden eset ez, de van olyan része, ami nem elítélhető számomra.

A prostihoz járásnak nincs ilyen oldala.

okt. 2. 06:56
 19/21 anonim ***** válasza:
56%

Ez pont egy olyan téma, ahol a nemek némileg elfogultak. Ezért nem fogsz jó választ találni. Az én meglátásom az, hogy aki pénzért árulta a testét, az azért tette, mert nem volt szellemi képessége másképp keresni és aprópénzért nem akart robotolni. Én azért nem lennék egy ilyen nővel, mert vagy nagyon materialista, konzumlény ezért sok pénz kell neki vagy csak túl lusta és szellemileg nem képezte magát, mert lyukat árulni kényelmesebb volt.

A férfi prostihoz járása az egy kicsit más, egy szolgáltatást vásárol, ahol egyet ürít. Nem megélhetésért teszi, hanem szórakozásból.

okt. 2. 07:04
 20/21 anonim ***** válasza:
14%
#2 Végül is elmehetett volna árut pakolni is de ha prosti lesz ja az nem baj majd mindjárt megsajnálom. Nyilván a nők soha nem lehetnek hibásak semmiben. Még talán adjuk minden prostinak nobel díjat is végül csak a számlákat nem tudta kifizetni nem igaz?
okt. 2. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!