Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ennyi csinos vonzó nő nem találja a társát?
Azt miért nem valljuk be mi férfiak hogy 30 feletti igénytelenségből "jobban" állunk mint a nők? Mármint az egyedülálló nők igenis jobban adnak magukra. A magyar pasik ritkán igénytelenek, ezt mint magyar incel pasi mondom, én nekem kb ennyi előnyöm van h elég igényes vagyok magamra, de ezt meg ugye feminin dolognak tartják a nők, de mindenképp rajtengedélyes dolog.
Az tény hogy sok az egyedülálló nő csak nem reklámozzák mert a mai napig mo-n ciki egyedülállónak lenni pláne 30 felett. Igen, irreális elvárásaik vannak, főleg a férfi anyagi és társadalmi státuszát illetően.
Szerintük egy kigyúrt 8 diplomás száznyelvtudásos 190 méter magas chad majd nem talál nőt? Hol élünk?
#20 miért kéne vonzalmat éreznem egy arc nélküli, a neten hülyeségeket író faszi iránt, aki önmagát egy elhízott, alkesz melósként állítja be, és folyamatosan cseszegeti a nőket?
Itt nem szintekről van szó, hanem szimpla túlélési ösztönről, bazz :D
Sajnos van egy komoly réteg akinek tényleg senki sem elég jó. Nincs baj ezzel hogy így döntöttek de sok férfit szedtek rá, hitegetve őket, pedig már a rajtnál elbuknak náluk a férfiak.
Ezek a nők 30-40 között vannak leginkább és még azt hiszik megtalálják álmaik hercegét, de igazából tudják hogy nem lesz senki. Nagyon jó álcázó lények ezek.
Egy incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!