Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha lenne barátnőm, változtatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne barátnőm, változtatna ez azon, ahogy a munkahelyen kezelnek?

Figyelt kérdés

Lenne fizetésemelés meg lehetne belőlem is főnök? Nekem is nyaliznának, ahogy más embereknek teszik?

Vagy nem változna semmi igazából?

szept. 29. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nahát én nagycsaládosként meg folyton azért kapok beszólást meg nem kapok magasabb szintű feladatokat (amihez van két diplomám és gyakorlatom is), mert már biztos nem vagyok hajlandó életemet és véremet áldozni a munkahelyért pl. karácsonykor.
szept. 29. 09:21
 12/12 A kérdező kommentje:

“Szakmailag legyél penge, normális helyeken ők jutnak egyre feljebb a ranglétrán.”:

Amerikára gondolsz normális hely alatt?

szept. 29. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!