Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis igazuk van az inceleknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis igazuk van az inceleknek?

Figyelt kérdés

Nem hittem az inceles dolgokban egészen addig, amíg el nem kezdtem csak úgy poénból bezélgetni lányokkal, kipróbálni, mire megyek velük. Összesen 6 lánynál pfűróbálkoztam. Mind olyanok voltak, akikről tudom, hogy azon viszonylag ritka példányok közé tartoznak, akik jól néznek ki, de éppen nem foglaltak, magam se értem, hogy találtam 6 ilyen fehér hollót.

Élőben kíséreltem meg beszélni velük. 2 a 6-ból kb. azonnal elhajtott. Amikor megtudakoltam, mi az oka, azt mondták, ne is húzzam az idejüket, ők lúzerekkel nem állnak szóba, és kinézet alapján ők egyből megmondják, ki a lúzer. Én nem vagyok egy adonisz szerintü, és a ruháimon is látszik, hogy nem méregdrága, márkás holmik, ők csak olyanokkal beszélnek. Ez két barátnő volt, az egyik kifejezetten jó kinézettel, a másikat közepesnek mondanám.

A harmadik lány,akivel beszéltem, kedves volt, elég jól elbeszélgettünk. Aztán elhívtam egy kávéra. Azt mondta, ne haragudjak, ő sejti, mire megy ki a játék, és szeretné azonnal elvágni a dolgot: ő csak kigyúrt fiúkkal randizik, mert ő is kondiba jár, és számára csak az ilyen elfogadható. Nem volt csúnya lány és csinos is volt, de nem is Palvin Barbi azért.

A következő egy valamivel átlagosabb, de szintén nem csúnya lány volt. Vele is eljutottam eddig a pontig, sőt, meg is beszéltünk egy randit. Aztán megkérdezte, milyen autóm van, és hogy azzal érte tudok-e menni. Elmondtam neki, hogy nincs autóm,mert környezetvédő vagyok, de elektromos autóra gyűjtök, és néhány éven belül lehet, egy legolcsóbb Tesla ára össze is gyűlik. Hirtelen ekkor eszébe jutott, hogy mégsem ér rá, és az azutáni napjai is nagyon zsúfoltak lesznek, de majd jelentkezik... csak sajnos elérhetőséget nem adott magához, és az enyémet se kérte el. xD

Tudom,nem akartok itt regényeket olvasni, így leírom, hogy volt még 2 lány, akik azt mondták, nekik a kigyúrtak kellenek, az utolsó pedig annyit mondott, jó volt velem beszélgetni, de külsőre nem vagyok az esete, így max barátozik velem. Milyen kegyes, hogy erre hajlandó. xD

6-ból ez bizony 0. Tudni kell rólam, hogy vékony alkatom van valóban, kinézetre van, aki szerint helyes, jóképű (50+-osok szerint leginkább xD), mások szerint ronda vagyok, ez talán természetes. Határozottan nem vagyok incel nomenklatúra szerint chad, de nem is stacykkel beszéltem most, hanem többnyire átlagos vagy kicsivel átlag feletti lányokkal.

Azt is tudni kell, hogy egyetemen oktatok és kutatok természettdományos területen, doktoranduszként, van egy csoportom az egyetemen, akiknek órát tartok,ők ismernek, nyilván nem náluk próbálkoztam, hanem más,ismeretlen lányoknál. Ugyan 27 vagyok,de kinézetre inkább 20-nak látszom, vagy gimisnek is elmennék,tehát túlkoros stalkernek biztos nem néztek,ilyet nem is mondott senki.

Nem volt eddig soha semmilyen kapcsolatom, de azt hittem, ez rajtam múlik,és bármikor lehet, ha én úgy akarom és teszek is érte, normális vagyok, stb. De arra nem számítottam, hogy még az esélyt se adják meg nekem, és tényleg olyan indokok miatt, amiket az incelek is felhoznak... Szóval, érdekes kísérlet volt... Kontrollnak egy chad se jött volna rosszul. xD

szept. 28. 00:35
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/457 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, elvégre nehogy már ismeretlenek véleményére alapozd a saját önképedet. ;)
okt. 7. 20:42
 382/457 A kérdező kommentje:

Az 1 pipás válaszoló szerény lenne, de nincs neki mire. xD

Mások Nobel-díjakat, olimpiai érmeket szereznek, de ugyan, mik ezek ahhoz képest, hogy ő vidéki gyerek létére kigyúrta magát és sportol. És még van pénze is. xD Nahát, mintha nem lenne 1000 ilyen ember az országban.

Bezzeg Milák Kristóf, Szilágyi Áron, Hosszú Katinka, Kozák Danuta, na ők egyszerű kis senkik, akiknek teljes életművük mindössze pár jelentéktelen fémdarab egy jelentéktelen kis versenyről. xD Persze, Budapestről amúgy is könnyű (a kajak-kenu mondjuk Szegeden pont sokkal erősebb, de kit érdekelnek ilyen infók).

okt. 7. 21:42
 383/457 anonim ***** válasza:
306 lol. Kb. 20 voltam, mikor egy könyvesbolt előtt nézegettem a irakott könyveket. Kiszaladt a boltból egy árus és nyomulni kezdett. Nem nézett ki rosszul, de annyira megijedtem tőle, hogy soha többé nem álltam meg a bolt előtt. Tök mindegy, hogy nézel ki, ha random lerohansz egy nőt, nem garantált a siker.
okt. 8. 04:54
 384/457 anonim ***** válasza:
328 - már bocs, de ezért ki fog kielégíteni? Max te saját magadat. Egy büdös tahó vagy. Itt a válaszod, miért nincs nőd. Szívesen.
okt. 8. 04:59
 385/457 anonim ***** válasza:
371 Fordítok: tehetségtelen voltál ahhoz, hogy olimpikon legyél és tombol a féltékenység.
okt. 8. 05:09
 386/457 anonim ***** válasza:
0%

382 tesó te budapestiként nem tudtad kigyúrni magad, ráadásul pénzed sincs, ezért picsogsz itt a gykn. Az általad felsorolt sportolók közül Hosszút kivéve mind budapesti. Onnan aztán tényleg rohadt nehéz dolga van egy gyereknek.. :D Milákról olvastam, hogy szegény körülmények között nőtt fel, közben meg egy 2 éves Forddal vitték úszni :DDDD jó családi körülmények + szerencsés genetika kombójával tényleg hatalmas teljesítmény egy olyan sportban sikereket elérni, amit valójában szinte senki nem űz, aki pedig igen, az is 4 nemben meg tucatnyi távon eloszlik. Én imádok úszni, de rohadt messze van a gyermekkori otthonomhoz a legközelebbi uszoda. Majd amikor lesz 1v1 2v2 3v3 4v4 5v5 6v6 7v7 8v8 9v9 10v10 foci az olimpián, 10 féle pályamérettel és 6 féle játékidővel, akkor majd én is olimpikon leszek.:)

383 "nem nézett ki rosszul" :)))

384 azt nem sikerült elolvasni, hogy a menyasszonyomért keverednék konfliktusba? :) akkor hogyan nincs nőm?

385 oké :DDDD

okt. 8. 14:25
 387/457 A kérdező kommentje:

Jól van, legyen akkor neked igazad, rád hagyom. De az látszik, hogy fogalmad sincs például az úszásról, hogyan működik az a legmagasabb szinten, mennyire erős a konkurencia és hasonlók. Az olimpián tényleg nincsenek nagyon sokan, de csak azért, mert nemzetenként 2 ember vehet részt maximum, azok közül is csak azok, akik megússzák az olimpiai szintet. Amit nem úszik meg bárki, csak megsúgom.

De nem baj, nyugodtan lebecsülheted, a te dolgod.

okt. 8. 19:22
 388/457 anonim ***** válasza:

386 igen, külsőre nem volt vele baj. De lehet felőlem nektek chad . azok amúgy se az eseteim, persze nem fogod elhinni, mert a tévképzeteidben élsz - ha megijeszt, nem fog érdekelni. Nem mindenki szereti, ha letámadják.

Neked menyasszony? Ilyen stílussal remélem hasonlóan sz*rba se vesz.

És igen, semmit nem tudsz a sportokról. Az egyik legnépszerűbb sport az úszás, évtizedek óta vannak legendás úszónk. Ugyan ez a kajak-kenu esetében. Rohadtul nem vagy képben a dolgokkal. Jó eséllyel tornából is felmentett voltál, csak kamuzol a semmire.

okt. 8. 19:46
 389/457 A kérdező kommentje:

#388:

Na ez az, hogy ha neki menyasszonya van, az egy nagy igazolás az inceleknek, mert ők pont azt mondják, hogy a nők az ilyen nagyképű bunkókért is odavannak, ha jól néznek ki. Már pedig elvileg jól néz ki, ha igaz, amit ír.

Nekem viszont nehéz elképzelni, hogy ezt a lekezelő, mindenkit leszóló és lenéző stílust egy nő el tudja viselni. Vagy az is lehet, hogy ő is hasonló természetű, mármint a menyasszonya, így akkor megtalálták egymást, és együtt nézik le a világot, amelyben ők istenek.

okt. 8. 20:11
 390/457 anonim ***** válasza:
389. Messziről jött ember azt mond, amit akar.
okt. 8. 20:47
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!