Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy vékony de nem szép 30 as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vékony de nem szép 30 as nő az inkább örök magányban él, minthogy elfogadjon egy átlagos férfit, aki dagadt de jólelkű?

Figyelt kérdés
szept. 25. 17:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
39%
Én is beszélgettem sokáig egy ilyen 30-as nővel. Nekem megfelelt volna, de én neki nem. Valószínűleg a túlsúlyom volt a fő indok. Akinek nem vagy jó arra rá kell adni a kabátot… hagy menjen. Remelem azért megtalálja a párját egyszer.
szept. 26. 09:00
 32/34 anonim ***** válasza:
66%
Életemben nem hittem, hogy shortcel hiányozni fog, de ha olvassa, egyszer annyira szeretném látni, ahogy dagadt pasikra akadsz ki, akik panaszkodnak, hogy nincs nőjük. Komolyan, le kéne fogyniuk. Megnőni nem lehet, ezek a malacok meg itt picsognak.
szept. 26. 11:22
 33/34 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező ha te ki vagy akadva, hogy téged kövéren nem akarnak a nők, akkor te miért akarsz vékony csajt magadnak?
szept. 26. 19:11
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem. Csak aki a saját ellensége, az fogad el valakit, akihez nem vonzódik.
nov. 6. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!