Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedtetek meg a pároddal vagy exeddel?
Még nem volt kapcsolatom és kíváncsi lennék hogyan csinálják mások.
26/f
- ex 1: A húgom barátnőjének a nagybàtyja volt az exem. Ő mutatott be minket egymásnak anno 2010-ben. 7 évet voltam vele. Abúzív, bántalmazó kapcsolat volt. Én szakítottam.
- ex 2: Egy kórházban dolgoztunk ápolói pozícióban, csak két különböző osztályon. Folyamatosan pedálozott mindig amikor találkoztunk. De nekem az ex 1 még megvolt, ő meg házas volt. Nem mentem bele. Miután ex 1-el szakítottam, randiztam vele, mert ő elvált. De egy paraszt volt a csávó. Szex után nagyon alja módon viselkedett velem. Ő dobott ki 2 hét után, de minősíthetetlen volt felém a kommunikációja.
- ex 3: Online ismertem meg társkeresőn. Anyuci pici fia mamahoteles. Anyuka napi 12 órában robotolt és a fiai csicskája volt. Legózott, közös programot nem akart szinte soha. Zavarta az, hogy valamennyivel többet keresek, mint ő. 4 hónap után közös megegyezéssel szakítottunk. Ő még tartani akarta a kapcsolatot, úgy keresett meg beszélt velem, mintha még mindig együtt lennénk. Elzavartam a francba, azóta se beszélünk.
- Férjem: Egy kolléganőm által ismertem meg, akinek a férjének az egyik legjobb barátja az én férjem. Akkor egy phos kapcsolatban tengődött és a barátai nagyon szerették volna, ha szakítana a nővel. Emiatt mutattak be minket egymásnak. Szerelem volt első látásra. Összeházasodtunk és van egy gyerekünk is.
Exemmel a Tinderen - illetve a barátai töltötték fel, szóval ott csak a barátjával beszéltem a nevében, aztán Messengeren már vele :-D
Párommal a munkahelyen.
N
Általában buliban. A legtöbből nem sok lett, de az első pasimmal pl. 8 hónapig jártunk, pedig kissé illuminált állapotban egy diszkóban ismerkedtünk meg.
Második barátomat az egyetemi kollégiumban.
Harmadikat szintén diszkóban, nem is vártam tőle semmit, meg is lepődtem, hogy 2 évig együtt voltunk utána.
Aztán a férjemet a neten.
Volt olyan exem aki az utcán szólított le.
Ő egy étteremben ült üzleti találkozón, onnan látott meg és utánam jött
Első komolyabb kapcsolatom az akkori barátnőmmel internetről lett, pedig akkor még igencsak gyerekcipőben járt ez a dolog, 1998-ban. Nem társkereső oldal volt, talán akkor még nem is létezett ilyesmi. Közös érdeklődési körhöz tartozó (szakmai) webolalon keresztül, emailben indult. Ekkor még diák voltam középiskolában.
Utána szintén még középiskolában, címerező táborban jöttem össze valakivel.
Aztán a feleségemet (akivel mai napig együtt vagyok) már munkahelyen ismertem meg, de ott előtte volt több barátnőm is.
Tudni kell, hogy én eléggé zárkózott, visszahúzódó típus voltam főleg még akkor (azóta azért a korral haladva sokkal közvetlenebb lettem, sokkal könnyebben ismerkedek, bár társkeresési szempontból nincs rá szükségem), szóval, minden kapcsolatom úgy lett annak idején, hogy a lányok kezdeményeztek. Vagy fene tudja, lehet, hogy amiket adtam jeleket, az kezdeményezés volt, maximum én nem úgy éltem meg. De érdekes módon minden lánynál úgy volt, hogy ők nyomták le az első csókot.
1 ex: közös baráti társaság. (7év)
2 ex: a srác, aki fel akart szedni, neki a haveri társaságából.(5 év)
3 mostani: munkahely (8 év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!