Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról aki ezt irja?
"A férfiasság nem feltétlen a külső. A külső csak kisugározza a belsőt.
Nem kell szteroid, de legyen erős vagy sportos, ilyesmi."
Tehát ha valakinek nem szép az arca attól még lehet jó kisugárzása?
És aki nem erős és nem sportos annak nem is lehet barátnője?
Mert te azt látod, hogy csak sportos pasiknak van barátnője? Akkor már sajnos kihaltunk volna kb…
Amúgy szerintem is legyen sportos egy férfi. A puhosság gyengeség. De nőknél is, én világ életemben sportoltam és a pasijaim is.
"És aki nem erős és nem sportos annak nem is lehet barátnője?"
Na, ezt pl az adott idézetből mégis hogy szűrted le? :D Még csak hasonlót sem mondott.
A kisugárzást amúgy adom. Hiába vagy kib*đzva, ha közben félős vagy, görnyedt lesz a tartásod aztán.. annyi is volt, szarul fogsz kinézni. Ha visoznt rendben vagy önmagaddal, az bőven ellensúlyozza a kevésbé díjnyertes külsőt.
Az izmos rész meg külön van sztem az első mondattól. És amúgy abban igaza van: legyen erős a csávó. Ha kell, fel tudjon emelni a saját testtömegének megfelelő súlyt legalább egy kis időre. De ehhez nem kell különösebben izmosnak lenni.
Osztom a lány véleményét.
1-es, milyen sportokat űzöl?
„A férfiasság nem feltétlen a külső.”
Viszont része, de azért az első benyomás sosem elhanyagolható a nők számára se.
„A külső csak kisugározza a belsőt.”
Attól függ, hogy mire gondolt a költő. Arckifejezés, testtartás, viselkedés / ruházat, stílus, testi adottság? Az első csoportra még igaz, a másodikra már nem biztos.
„Nem kell szteroid, de legyen erős vagy sportos, ilyesmi.”
Magyarán legyen olyan étrenden és legyen annyi szabadideje, amiből ki tudja hozni ezt a külsőt.
A lány véleményében semmi csoda nincs, hiszen minden ember úgy lett programozva, hogy a számára megnyerőnek számító külsőhöz pozitívabb belsőt tulajdonít. Ezt nevezhetnénk előítéletnek is, ami a világ legtermészetesebb dolga.
Nekem meg mindkettő kell. Tetsszen az arca és teste is. Nem alkuszok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!