Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ún. "redflag"-e ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ún. "redflag"-e ismerkedésnél ha akivel randizom nagyon külsőség és pénzorientált kijelentéseket tesz?

Figyelt kérdés
nem vagyok gazdag
szept. 23. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

Engem nagyon zavar ha valaki az anyagiakról kérdez.

Biztos jól megy a szüleidnek, neked könnyű lehet stb, ilyen pasikkal nem kezdtem kapcsolatot.

Mégis mit akart?

Végül lett egy férjem akit nem érdekelt az hogy a szüleimnek hogy megy a vállalkozása.

Persze ehhez egy ilyen ember kellett, aki nem egy gyári munkás éhbérért!

szept. 24. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, milyen megjegyzések azok.

Pl. egészen más, hogy "mit dolgozol?" mint hogy "azok az emberek, akik fizikai munkát dolgoznak, alsóbbrendűek". Vagy hogy "nekem iPhone-om van, szerintem minőségibb, mint a Samsung" vs. "Úristen? xy márkájú ruha? Na, olyan is az az ember".

okt. 3. 11:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Utóbbiak 12-es nem is feltétlenül lenézően de olyan is volt. Vagy hogy neki ez meg az kell és ilyen drága elit dolgok.
okt. 3. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy ez az "ez kell"-t úgy értette, hogy nem akar rosszabb minőségű dolgot venni és megdolgozik érte, vagy hogy arra célozgat, te vedd meg. Attól még pénzorientált meg aranyásó vki, hogy bizonyos kategóriákban szereti a márkás dolgokat.
okt. 7. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!