Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így sok nő manapság?
Amikor már többször elbeszélgetsz velük, de nem váltassz át rövid időn belül flörtölésbe, akkor később érdektelenné válnak, kerülnek inkább. Még a nézésükkel is. Pedig a beszélgetések alatt simán nevetgélnek őszintén, mert tudom milyenek a kamunevetések.
Manapság ahhoz vannak szokva a nők, hogy két mondat után szex a téma a fiúknál és nem tudnak alkalmazkodni a mélyebb beszélgetésekhez?
Vagy mivel nem hozom fel hamar a szex témát, amivel az elején még ''elutasíthatnak'' ezért nem ők érzik magukat nyeregben a beszélgetésben?
12: Én pedig veled is egyetértek. De amit mondasz, az szerintem azért van, mert a mai világban férfiként nem elég normálisnak lenni, ezt "reklámozni" is kell, kiváltképpen a nők körében. Aki ezt nem teszi, örök életében egyedül marad. Persze ebből fakad, hogy sokan a reklámra gyúrnak rá és megfelelő tartalom nem lesz mögötte és valljuk be, ők sokkal sikeresebbek a nők körében, mint a normálisak, akik csak úgy normálisak és nem foglalkoznak ennek a kommunikálásával.
Sőt, rengeteg egyedülálló férfi van, aki nem incel, a környezete szerint "normális", de akarata ellenére mégsem sikeres. Náluk nagyrészt csupán az önreklám hiánya a probléma és ők folyamatosan azt látják, hogy a másik, aki akár csak a hátuk mögött lenézi a nőket, kihasználja őket, ő sokkal sikeresebb, mert neki sikeres az önpromója.
Ha ehhez még hozzá vesszük, hogy általános recept sincs arra, hogy az önreklámból mennyi az elégséges és honnan túl sok, elég nehéz belőni a határt. Még ugyanannál a nőnél is ha két pasi ugyanolyan (nem túlzó) mértékben is használja, közben az egyik tetszik a nőnek a másik semleges, akkor a vélemény az első esetben az lesz, hogy magabiztos, határozott, tudja, hogy ki ő, a másik esetben pedig, hogy túl sokat gondol magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!