Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire értékelik a lányok ha a fiú töri magát érte és aranyosan viselkedik, nem mindig csak beszólogatós poénokkal cukkolja?
Hidd el, sajnos semennyire.
"Juj de jó, köszi".. és társaik jönnek, majd egy gondolat: húzz innen nyálgép!
Pedig ez a fajta fiú szeretné valószínűleg igazán azt a lányt. De neem, nekik a "gyere, had d.gjalak seggbe" típus kell :(
Nem tudom honnan veszik, hogy a beszólogatós poén a nyerő...
Engem szimplán a kedvességével vett le a lábamról és nekem annyi pont elég, hogy ott van nekem, nem is kellene drága ajándék! Azért szeretem, mert olyan amilyen.
kábe ku*rvára les*arják! ha nem tetszel a csajnak már az első pillanatban akkor az lesz a forgatókönyv, hogy te bókolsz, kedves vagy, figyelmes, igyekszel összehozni egy-két piros pontot. A csaj meg mosolyog rád, kedves mert jól esik neki a dolog, de kur*vára le fog sz*arni mint potenciális férfit.
itt persze fognak jönni a csajok, hogy számít, de ku*rvára ne hallgass rájuk! egy nő sosem azt mondja amit szeretne. nekik a domináns viselkedés kell, alfahímet keresnek nem egy "kedveskedőgépet"
Köszi a válaszokat :) Inkább ők szoktak megfojtani engem :D
A poénjaimra pedig figyelek h ne legyenek sértőek, jó néha sajnos besikerül 1-1 ami nem kellett volna de szerencsére annyit még eddig mindenki elnézett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!