Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi csak egy gyári melós, csomagoló, sofőr, postás,biztonsági őr, takarító stbi (egyszerű melós) az a nők szemében értéktelen személy párkapcsolatra?
Ugye tudod, hogy a kettő között is van élet, ahol nem betanított munkás valaki szaktudás nélkül, de nem is főnök, hanem egy alkalmazott, aki megdolgozott a tudásáért és élvezi a munkáját amit megbecsülnek anyagilag is? Na ez utóbbi a legvonzóbb ember, de az ilyen melóskák még csak fel se fogják, hogy nem egoista menedzserek a jó kapcsolat alapjai, hanem a felelősségteljes intelligens férfiak.
Amúgy keressen a gyári melós hasonló párt magának.
Nem, csak olyan helyeken kell keresni, ahol hasonló kvalitású nők vannak. Én gyári munkás vagyok, az előző és a jelenlegi párom is gyári munkás. Nem mindenki buta, aki gyári munkás, nekem is van más szakmám, exemnek is, de mivel abban nem fizettek meg és több stresszel járt, inkább váltottam. Most elpakolászok ott a gépnél, minimális felelősséggel, 8 óra után mosolygósan teszek-veszek otthon, megvan a darabszám, nem piszkál a főnök, munkatársak mellett jó a hangulat. A fizikai fáradtság jobb, mint a szellemi.
Nem kéne öltönyös, inges férfi, sok plusz munka vasalgatni a flancos vackait, amik ráadásul sokba kerülnek -azt a pénzt meg a gyári munkás párom rám tudja költeni, mivel van céges munkaruhánk. ;)
14-es vagyok, a gyári melós, aki gyári munkással van együtt.
Arcra okés vagyok, és 66 kiló, tehát ez nem így van, gyári munkásnak is lehet nem csúnya partnere. Egyébként... voltál te már gyárban? Elég sokat és fürgén kell mozogni ezeken a helyeken. Dolgoztam több helyen is, szalagon is, ott nem tudsz megállni. Elhízott ember nem is tudja azt nagyon csinálni, csak ritka kivétellel.
Nálunk az elhízott csajok irodisták, most éppen egy másik nő munkatársam van, egy deka felesleg nincs rajta és én sem úgy gurulok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!