Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit egyik pillanatról a másikra jobban megkedveltem a kelleténél, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Hasonló korosztály vagyunk, viszont neki van egy kapcsolata amihez nem tudom mennyire ragaszkodik, mert sokat depizik miatta.

Nekem is sok problámám volt a magánéletemben, és igazából így barátkoztunk össze, hogy tökre megértettük a másikat és segítettük lelkileg, így nagyon jókat tudunk mindig beszélgetni.

Fogalmam sincs pontosan mit gondolhat velem, kapcsolatban.

Figyelmes nagyon, van mikor meglep 1-2 kedvességgel, én is viszonzom ezeket, és egyik napról a másikra azt észleltem magamon, hogy nagyon jól esik a figyelme és egyre többet gondolok rá. Viszont változó a jelenléte, van amikor intenzíven jelen van, máskor pedig több időre is csend van, és ez elbizonytalanít.

Van értelme jelezni felé, hogy mit érzek? Vagy jobban teszem ha inkább elkezdem kerülni és nem csinálok bohócot magamból? Nem vagyok "nagy csajozó" típus, inkább az a fajta aki ritkán esik szerelembe de akkor nagyon szenvedélyesen, kicsit esetlen de ha viszonozzák akkor mindent megtesz.

szept. 18. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyj valakit aki kapcsolatban van. Egyikőtökről se mondana el semmi jót, ha megcsalásba torkollana.

Ha esetleg szakít, térj vissza rá.

szept. 18. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

szerintem hívd el talizni többet. és töltsetek együtt minnél több időt és akkor lehet magától is kiderül, de még jobb ha kezdeményezel valamit.

de ha elutasít azt értsd meg, fogadd el. és azt is hogy azzal a barátságnak is vége lehet. de úgy is ezt akarnád. szóval ne lépj le anélkül hogy kiderüljön mi van.

szept. 18. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem hagyd békén ha kapcsolatban van.
szept. 18. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Hogy erzed, csak barátkent közeledi feléd vagy az ő résuéröl érzel többet is?

Szokott jeleket küldeni?

szept. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!