Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Távolságtartás ismerkedéskor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távolságtartás ismerkedéskor, ezzel elbasztam?

Figyelt kérdés

Elkezdtem (F) beszélgetni egy csajjal pár napja társkeresőn és nagyon klappolunk. Vonzónak tartom őt, ő is engem. Alapvetően nem szeretek túl sokáig üresjáratban írogatni, de azért 3 napig beszélgettünk általános dolgokról és meg beszéltünk egy talit jövő hétre (nincs itthon most szóval nem tudtam ezen a héten elvinni randira). Ma úgy éreztem hogy kezd elfulladni a beszélgetés, így megmondtam neki hogy hagyjuk abba és vegyük fel a kapcsolatot egymással amikor újra a városban van.

Szerintetek rossz húzás volt? Nem akartam hogy megunjuk a dolgot találkozás előtt de attól tartok ez rosszul jött le. Természetesen kedvesen közöltem ezt vele.

szept. 17. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, nekem gyanús, hogy ezt kár erőltetni, de lehet, hogy a találkozónál változik a helyzetetek.

Szerintem is unalmas valaki, ha nem tudtok pár napra fent tartani egy chatelést.

szept. 18. 10:23
 12/14 A kérdező kommentje:
11-es, kb úgy áltam hozzá a dologhoz mint amit 9-és irt le. Nekem is rohanos hetem van, ő sem ér rá, szerintem felesleges szaporítani a szót csak azért merthogy, főleg uzenetekben úgy hogy nem találkoztunk még. Értem amit a többiek mondanak de én nem vagyok az a típus, konkrétan unom amikor trecselnem kell celtalanúl - inkább a jelen pillanatot szeretem élni. Mindegy, majd kiderül hogy tovább lépett e vagy sem amúgy is pár nap múlva :)
szept. 18. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
Levelezzetek emailben. Az nem olyan instant, mint a messenger, kicsit össze kell szedned magad hozzá - formailag, tartalmilag meg kell szerkeszteni, stb. Ezért több ideig is tart, és a levelek fel fognak vetni új témákat, amiket alig vársz már, hogy megkérdezd, vagy bővebben kifejtsd. De megmarad a kapcsolat.
szept. 18. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ha nem eltűntél, hanem leírtad, hogy most pár napig ne csvegjetek, hanem majd személyesen folytatjátok, akkor minden oké.

Ha addig talál mást, az nem a te bajod, hanem a te szerencséd.

Amúgy meg én pár nap chat után fel szoktam hívni a partnert, mert a hangjából, fogalmazásából sokmindenre lehet következtetni.

Ha félsz, akkor meg írj rá, vesztenivalód nincs.

szept. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!