Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolságtartás ismerkedéskor, ezzel elbasztam?
Elkezdtem (F) beszélgetni egy csajjal pár napja társkeresőn és nagyon klappolunk. Vonzónak tartom őt, ő is engem. Alapvetően nem szeretek túl sokáig üresjáratban írogatni, de azért 3 napig beszélgettünk általános dolgokról és meg beszéltünk egy talit jövő hétre (nincs itthon most szóval nem tudtam ezen a héten elvinni randira). Ma úgy éreztem hogy kezd elfulladni a beszélgetés, így megmondtam neki hogy hagyjuk abba és vegyük fel a kapcsolatot egymással amikor újra a városban van.
Szerintetek rossz húzás volt? Nem akartam hogy megunjuk a dolgot találkozás előtt de attól tartok ez rosszul jött le. Természetesen kedvesen közöltem ezt vele.
Hát nemtudom, nekem gyanús, hogy ezt kár erőltetni, de lehet, hogy a találkozónál változik a helyzetetek.
Szerintem is unalmas valaki, ha nem tudtok pár napra fent tartani egy chatelést.
Szerintem ha nem eltűntél, hanem leírtad, hogy most pár napig ne csvegjetek, hanem majd személyesen folytatjátok, akkor minden oké.
Ha addig talál mást, az nem a te bajod, hanem a te szerencséd.
Amúgy meg én pár nap chat után fel szoktam hívni a partnert, mert a hangjából, fogalmazásából sokmindenre lehet következtetni.
Ha félsz, akkor meg írj rá, vesztenivalód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!