Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Távolságtartás ismerkedéskor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távolságtartás ismerkedéskor, ezzel elbasztam?

Figyelt kérdés

Elkezdtem (F) beszélgetni egy csajjal pár napja társkeresőn és nagyon klappolunk. Vonzónak tartom őt, ő is engem. Alapvetően nem szeretek túl sokáig üresjáratban írogatni, de azért 3 napig beszélgettünk általános dolgokról és meg beszéltünk egy talit jövő hétre (nincs itthon most szóval nem tudtam ezen a héten elvinni randira). Ma úgy éreztem hogy kezd elfulladni a beszélgetés, így megmondtam neki hogy hagyjuk abba és vegyük fel a kapcsolatot egymással amikor újra a városban van.

Szerintetek rossz húzás volt? Nem akartam hogy megunjuk a dolgot találkozás előtt de attól tartok ez rosszul jött le. Természetesen kedvesen közöltem ezt vele.

szept. 17. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs közös téma, akkor jó döntés volt, feltéve, hogy nem akarjátok folytatni az ismerkedést. Így viszont nem annyira...
szept. 17. 21:18
 2/14 A kérdező kommentje:
1, szeretném folytatni csak akkor amikor az lesz a téma hogy mikor találkozunk. Volt téma bőven, csak pár nap alatt kifárasztottuk nyilván
szept. 17. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Hááááát haver ismered a mondást: addig kell ütni a vasat, amíg meleg! Te most hagytad kihűlni. A találkozásig ne beszélgessünk úgy jön le a másik félnél, hogy nem is vagy olyan hű de lelkes. Ja, ezt kicsit elcseszted, innen nagyon nehéz visszahúzni.
szept. 17. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Pár nap alatt mindent megbeszéltetek a világon?
szept. 17. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha par nap alatt ki lehetett farasztani a beszelgetest, akkor nem er semmit az egesz.

Ha valakivel eleted vegeig egyutt leszel, szerinted mi lesz a kapcsolat 95 szazaleka? A beszelgetes. Ha egy het utan nincs tema, mit akartok 60 ev mulva?

szept. 17. 21:36
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 azért az teljesen más. Itt irogatasrol van szó, hamar kilehet farasztani a dolgot online
szept. 17. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Online ismerkedtem a parommal 1 honapig egy komoly betegseg miatt ugyanis nem tudtunk talalkozni.

Napi 8 orat beszeltunk/videohivasoztunk naponta, es elso randin illetve most, 3 evvel kesobb sem fogyott el a tema, ugyhogy engem nem tudsz meggyozni😅

szept. 17. 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ez a tapasztalatom. Valamelyikőtök unalmas ember.
szept. 17. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Én hálás lennék ezért, utálok ismeretlenekkel csevegni. Azt sem szeretem, ha valakibe rengeteg időt tettem, kitalálok neki egy fiktív személyt, aminek élőben nem fog megfelelni és jó nagyot csalódok. Hétvégén, jövő hét elején írj neki, hogy hogy van, mi a helyzet vele, meg veled és ennyi. Fixáljátok aztán menjetek találkozni.
szept. 17. 22:09
 10/14 anonim ***** válasza:
És ezt pontosan hogy közölted vele?
szept. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!