Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolságtartás ismerkedéskor, ezzel elbasztam?
Elkezdtem (F) beszélgetni egy csajjal pár napja társkeresőn és nagyon klappolunk. Vonzónak tartom őt, ő is engem. Alapvetően nem szeretek túl sokáig üresjáratban írogatni, de azért 3 napig beszélgettünk általános dolgokról és meg beszéltünk egy talit jövő hétre (nincs itthon most szóval nem tudtam ezen a héten elvinni randira). Ma úgy éreztem hogy kezd elfulladni a beszélgetés, így megmondtam neki hogy hagyjuk abba és vegyük fel a kapcsolatot egymással amikor újra a városban van.
Szerintetek rossz húzás volt? Nem akartam hogy megunjuk a dolgot találkozás előtt de attól tartok ez rosszul jött le. Természetesen kedvesen közöltem ezt vele.
Ha par nap alatt ki lehetett farasztani a beszelgetest, akkor nem er semmit az egesz.
Ha valakivel eleted vegeig egyutt leszel, szerinted mi lesz a kapcsolat 95 szazaleka? A beszelgetes. Ha egy het utan nincs tema, mit akartok 60 ev mulva?
Online ismerkedtem a parommal 1 honapig egy komoly betegseg miatt ugyanis nem tudtunk talalkozni.
Napi 8 orat beszeltunk/videohivasoztunk naponta, es elso randin illetve most, 3 evvel kesobb sem fogyott el a tema, ugyhogy engem nem tudsz meggyozni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!