Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helo nemtudom eldönteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helo nemtudom eldönteni hogy lányként gáz e ráírni egy fiúra szerintetek ráírjak?

Figyelt kérdés
szept. 17. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem az. Ha eddig o irt neked es te nem valaszoltal az mondjuk erdekes..
szept. 17. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem gond.
szept. 17. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem, nem gáz.

A Kedvesemnél én kezdeményeztem, és Ő partner volt.

Ha nem partner, akkor azt kifejezésre fogja juttatni, és akkor off.

De próbálkozni mindenképp kell!

Nagyon sok kapcsolat nem jött volna össze, és sok el lett szalasztva szerintem azért, mert a lány nem mert vagy nem akart kezdeményezni, hogy "az a férfi dolga".

Én nagyon örülök, hogy kezdeményeztem, nagyon boldogok vagyunk együtt.

N

szept. 18. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, főleg ha amúgy van valamiféle ismerettség köztetek.

Nőként is ugyanúgy lehet kezdeményezni, amúgy is mi tiltja?

szept. 18. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
attól függ, mit írsz neki. Nem gáz, de ha szted esélyes, hogy kínosan fogtok kijönni belőle és mondjuk egy társaságban vagytok vagy minden nap taliztok, lehet előbb elkezdhetnél vele élőben beszélgetni és utána annak kapcsán küldeni valami üzit vagy vmi
szept. 18. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!