Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyok együtt a barátommal és máshoz vonzódom, nemtudom eldönteni mi lenne a helyes számomra, szerintetek? 20L
Az lenne a helyes, ha nem vernéd át szegény srácot.
Amúgy 3 éve mentél vissza a volt barátodhoz, vagy hogyan számoljátok?
Mondjuk az is érdekes, hogy a fiatal sráccal is részben azért szakítottál, mert féltél, hogy ha te nem teszed, akkor ő fog elhagyni.
21/L
"illetve féltem attól hogy ő 20 éves és nem én lennék az utolsó barátnője, én pedig egy életreszóló társra vágytam."
Ahhoz képest, hogy életre szóló társa vágysz, úgy cserélgeted a pasikat, mintha cipők lennének. Azért szakítottál a sráccal, mert nagyok voltak az anyagi különbségek? Eléggé felszínes vagy és csak szórakozol a pasikkal. Isten óvjon tőled minden férfit.
Fiatal vagy még és csapongsz ezerrel, nem tudod mire van szükséged, a pillanatnyi érzelmeid dominálnak.
Ha a mostani pároddal nem érzed a tüzet, nem érzed szerencsésnek magad hogy ő van melletted, akkor köszönj el szépen tőle békességben és ne rabold az idejét, fog találni mást helytetted akivel passzolni fog, emiatt nem kell aggódnod.
A másik srácot illetően hoztál egy döntést, ami szintén érthető, fiatalok vagytok még, gondolom nincs önálló keresetetek ahhoz, hogy eltartsátok egymást, így igenis számít mit mondanak a szülök. Ha nagy a szakadék a két felfogás között akkor nincs mit tenni.
Ha találnál magadnak egy olyan pasit akibe szerelmes tudnál lenni olyan gyorsan elfelejtenéd a többi pasit, hogy nem is emlékeznél rájuk, csak addig kattogsz a helyzeteden amíg valaki nem tereli el a gondolataidat. Azt javasolom, hogy vállald be az egyedüllétet és keress egy olyan partnert akit szívből szeretsz és a családod is elfogad.
Szerintem ne jelentsd ki elhamarkodottan, 20 évesen, hogy holtomiglan-holtodiglan típusú kapcsolatra vágysz. Ehhez képest azért rendesen tanulmányozgatod a periódusos rendszert(kémia) a srácokkal, simán jöhet majd megint egy másik, akivel majd a biológia fog remekül működni, aztán megint lesz egy, azzal meg a fizika... Azt amúgy honnan gondolod, hogy a 25 évesnek te lennél az utolsó barátnője? Milyen világban élsz? Nem szoktál körülnézni, mennyi szakítás van, sokszor csak úgy "ukk-mukk-fukk" módjára? Vagy netán van egy üveggömböd, és látod a jövőt?:)
És még a családalapítás(értsd: szaporodás) témája is felvetődött köztük. Jaj, jaj és harmadszor is: jaj:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!