Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudom eldönteni érez e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom eldönteni érez e irántam valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Most mentem kilencedikbe és az osztályba van egy fiú akivel jól kijövünk egymással.Nemrég észre vettem hogy furán viselkedik Pl: mindig melletem van a hajamat piszkálja ölelget kedveskedik kaptam már arcra puszti tölle stb.. viszont vannak olyan napk amikor alig szólunk egymáshoz és nemtudom eldönteni most mi van???

#pamacs24
2014. dec. 19. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:

De szeretném, ha ez lenne az én legnagyobb gondom! :D

Tetszel neki szerintem vagy túlságosan barátkozós... bár ezek a jelek egyértelműek! Ha tényleg akar, nem fog sokáig tökölni...majd lép, ha akar. Türelem.

2014. dec. 19. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
vagy bejössz neki, vagy jó téged szivatni. Döntsd el.
2014. dec. 19. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
az meg a másik dolog hogy osztály társsal összejönni hát....
2014. dec. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!