Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette hogy ahogy idősödik az ember úgy nehezedik a párkeresés? 30-as éveim elején még könnyebb volt de 30-as éveim vége felé alig találni olyan embert akivel passzolunk.
Amíg hiba nélkül működik a biokémia, nagy baj nem lehet.
Amikor már a szex sem jut eszünkbe, na akkor van a baj.
Kb megszűnt a motiváció a társkereséshez.
A párkapcsolat az egészségesek sportja.
Megoldás: mozogni, mozogni, és mozogni, akkor is, ha motiváció nulla.
Gyógyszerek meg a kukába valók.
Én már tizen-, huszonévesen sem kellettem egy nőnek sem, ilyen szempontból nem változott nálam semmi.
Ennek ellenére valahogy mégis még nehezebbnek érzem én is.
Más is észrevette hogy ahogy megy előre az idő, úgy nehezedik a párkeresés? A 2010es évek elején még könnyebb volt de most így 2024 vége felé alig találni olyan embert akivel passzolunk.
A kérdés helyesen feltéve. Nincs értelmes indok, hogy miért kéne nehezebbnek lennie 30 fölött. Nem az életkor miatt nehezebb, hanem minden korosztálynak nehezebb lett ma.
#13 Azt gondolnám, hogy ilyen fiatalon nem kéne, hogy ez megváltozzon, főleg nőként.
Nem jön be egy jelentkező sem, vagy nem is szólit le senki?
"Bírom, amikor ehhez képest itt mindenkinek írogatják, hogy szakítson nyugodtan,"
Egyedül is jobb, mint rossz kapcsolatban.
Azért attól is függ, mennyire és milyen okból/módon rossz az a kapcsolat...
Egy darabig jó egyedül is. Meg egy bizonyos korig elviselhető, bár akkor sem örül az ember, hogy úgy teltek el a fiatal évei. De amikor ott áll 40-45-50 évesen vagy még idősebben szálegyedül "ezer" éve... Persze tudjuk, a gyakori egy más világ, itt mindenkinek minden barátja, családtagja, rokona ahelyett, hogy a saját életét élné, vele kapcsolódik folyamatosan és intenzíven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!