Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy társkerezzek neten ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy társkerezzek neten ha nem birom ezeket a te hol laksz mit csinalsz kit keresel körtémákat?

Figyelt kérdés

Most regeltem fel mert nincs vmi nagy szociális életem hogy bárkim is lehetne random. Igy próbálom a netet.

De azt veszem észre magamon, hogy csetelk en jobbra balra irok egy egy sort jobbra balra aki szoszo tetszik kerdetek válaszolok is, de kozben a gyk-n vagyok agyilag mert még ez is jobban megfog vagy leköt.

Szoval kipréselek vmit magambol a társkerre, nyomom ezt a smalltalkot, aztan már nézek is ide vissza inkabb..

Aztán nagynehezen ráveszem magam hogy megint elolvassam mit irtak arra reagaljak vagy reagáláa nelkul megyek másik oldalakra inkabb.

Pl most az áll ott a tarskeren

Egyik dzsungel szakállástol hogy örül hogy lajkoltam és megismerhet

Másik kerdezi mit jelent az nalam hogy bonyolult kapcsolatban vagyok?(kambol irtam ki fene se akar errol beszélni)

Valamelyik a napját írná le hogy fáj a feje épp de intézte ezt vagy azt velem mizu

Valakire en irtam azota se válaszol

Más kerdi mivel foglalkozom(csak kinkérdés, hogy legyen mirol beszelni)

Mas leirta mire vágyna menni ide oda lereagáltam az jo is ha szines az elete.

De en ezt nem birom..

Olyan nehéz az hogy elkezdjen érdekelni vagy en elkezdjem a másikat érdekelni.

szept. 15. 21:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
54%

"Nyelvtanbol színötös voltam. Nagyonis jó a helyesírásom"

Ebben az egy idézetben is három helyesírási hiba van, nem győztél meg.

szept. 16. 10:15
 22/37 A kérdező kommentje:
Nem tudsz a helyesiras mobilírás közt különbséget tenni.
szept. 16. 12:20
 23/37 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudsz helyesen írni, ezen nincs mit csavargatnod.
szept. 16. 15:31
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem tudom, hogy a csetlovagjaidnak volt-e hibája, de neked tuti van.

Sok szerencsét.

szept. 16. 18:44
 25/37 A kérdező kommentje:

A mostani pasi az raj. A small talk: megbeszéltuk kinek milyen a hétvégéje meg hogy esik az eső aztán melorol is szó volt hogy ő vmi csopvez, erre visszakerdez en vmi dohanybolti elado vagyok? (vagy miert unom a melot meg keresek pörgőset?) (A belügynek dolgozom..de nem irom meg neki)reagáltam hogy sírásó vagyok..

Hát ebbol is mi lesz..

szept. 16. 18:59
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Én már most megmondom, hogy ebből se lesz semmi.
szept. 16. 19:01
 27/37 A kérdező kommentje:
Jaj hallod mindegyik egy csettintes lenne. Ilyenej.
szept. 16. 19:08
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Te, ezzel a hozzáállással és stílussal mi a lókukiért keresel párt?

"Small talk", ja, mert mit vársz, majd az első öt perben elkezdtek lelkizni, meg óceán-mély témákat boncolgatni?

Tényleg nem értelek.

szept. 16. 19:27
 29/37 A kérdező kommentje:

Van már ehhez partner nyugi. Most szívjuk egymás vérét🤣

Végre vmi érdekes lett:D

szept. 16. 19:33
 30/37 A kérdező kommentje:

15 ben irtam nem várom én hogy görcsöljenek azon mit kéne írni. Semmiféle elvárásom nincs ilyen kapcsán.

Ha small talk legyen small talk.

Nekem 8.

szept. 16. 19:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!