Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy társkerezzek neten ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy társkerezzek neten ha nem birom ezeket a te hol laksz mit csinalsz kit keresel körtémákat?

Figyelt kérdés

Most regeltem fel mert nincs vmi nagy szociális életem hogy bárkim is lehetne random. Igy próbálom a netet.

De azt veszem észre magamon, hogy csetelk en jobbra balra irok egy egy sort jobbra balra aki szoszo tetszik kerdetek válaszolok is, de kozben a gyk-n vagyok agyilag mert még ez is jobban megfog vagy leköt.

Szoval kipréselek vmit magambol a társkerre, nyomom ezt a smalltalkot, aztan már nézek is ide vissza inkabb..

Aztán nagynehezen ráveszem magam hogy megint elolvassam mit irtak arra reagaljak vagy reagáláa nelkul megyek másik oldalakra inkabb.

Pl most az áll ott a tarskeren

Egyik dzsungel szakállástol hogy örül hogy lajkoltam és megismerhet

Másik kerdezi mit jelent az nalam hogy bonyolult kapcsolatban vagyok?(kambol irtam ki fene se akar errol beszélni)

Valamelyik a napját írná le hogy fáj a feje épp de intézte ezt vagy azt velem mizu

Valakire en irtam azota se válaszol

Más kerdi mivel foglalkozom(csak kinkérdés, hogy legyen mirol beszelni)

Mas leirta mire vágyna menni ide oda lereagáltam az jo is ha szines az elete.

De en ezt nem birom..

Olyan nehéz az hogy elkezdjen érdekelni vagy en elkezdjem a másikat érdekelni.

szept. 15. 21:33
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

A bemutatkozo szövegem a városnév.

Csak mert írnak ezek még ukrajnábol is. Szlivákia. Heves Békés Fejér megye..

De mintha ki se írtam volna semmit..

Ha már a városnév se mind nekik semmit akkor minek irjak magamról ki bármit is adatlapra.

Paraméterek vannak csak kint meg hogy "bonyolult kapcs"-ban vagyok.

9 örülök ha vki őszinte. Őszintén tiltom en is🤣

szept. 15. 22:21
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kérdezem, mégis mit vársz, mit írjon egy vadidegennek, akiről semmit nem tud? Az meg nem meglepő, hogy érdekli, mi van a "bonyolult kapcsolatban" mögött. Te nem kérdeznél rá, de őszintén?
szept. 15. 22:22
 13/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges megpróbálni kiszűrni ezeket. Ugyanis ha valaki kamus, az elsőre levágja hogy ez most a szűrő kérdés lesz amire van rossz válasz és azt nem fogja leírni, hanem ír valami jót. Max később lelép, ha olyan hogy kiderülne, vagy kamuzik tovább. Teljesen felesleges ezeket a vallató-gyanakvó kérdéseket feltenni. A stílus maga az ember, azt kellene kideríteni és az érdeklődési köröket, de sajnos ehhez intelligencia is kell ami ugye nemigen van átlagban.
szept. 15. 22:22
 14/37 anonim ***** válasza:
Ha nem írsz magadról semmit, akkor nyilván azok fognak betalálni, akik mindenkire rárepülnek.
szept. 15. 22:25
 15/37 A kérdező kommentje:

De nem is várom hogy ezen görcsöljenek nekem mit írjanak.

Am en adatlapot nem is nézek..

Max randi elott szoktam neha átolvasni(es legalább a nevét tudjam..) de azt se mindig.

Nekem csak ez szamit akarna e talalkozni elhiv e es ott szemelyesen megfog e.

Így képekre meg irományokra en nem adok kb semmit. Ritka aki cseten megfog. De volt már rá pelda.

Nagyon jo dumás a srác tud irányitani terelni manipulalni rengeteget cseteltünk személyes platformokon is(kozben kivancsi is lettem mire megy ki a játék miert randi elott akar ez kapcsolatot kialakitani elmélyíteni, igy hagytam is magam hogy vigyen akkor bele ebbe a "játékba")teljesen magánjellegu szemelyesbe át tudta vinni az egészet, soha nem sértve soha nem a határaimat pedzegetve, semmi szexuális sem, de szép lassan ki is forrt hogy bántalmazó nárci, csak ezt teljesen átforgatta olyasmibe hogy ő lenne mindig az áldozat ő nem akarta ő csak jót akart, aztán mivel én nem adtam neki igazat, vissza is léptem, igy be is fejeződött az ismerkedés.

Ő ugy akar randit hogy ha már cseten "megvan"a nő es a randin már egyenesben lenne, es nem a randi a "teszt" hogy eldöntse a nő tetszik nem tetszik, lesz e folytatás, hanem már cseten/telon megfűzni, a randi megmár szinte járás birtoklás első nap egy "párként."

De mint egyetlenben teljesen kiérződött hogy minden idejét estét nappalát reggelét kizárólag rámszánja, mint ahogy jellemzo is ezekre hogy csak egyre tapadnak rá egyszerre de akkor aztán nonstop millio meg egy kontakt a nőnek ereje sincs másra.

Na a tobbi tarskeres..hát egyik se tapad nonstop, nem tudnak manipulalni, téma ez a small talk(nem hibaztatom őket hisz belolem se jön kb semmi mivel idegen nem ismerem meg stb..), hát igy nehéz.

A bonyolult kapcs-t meg kifejtettem már 2 pasinak miert irom ki, nincs kedvem (ezt irta is vkil még másik 3 4 nek is leírni.

szept. 15. 22:43
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Mindjárt összekötlek a chatgpt-vel. Téged csak az tudna kielégíteni. 🤣

Amit te akarsz az nem ismerkedés, hanem pörgés, élmények, újdonság, tűzijáték, izgalmak, szórakozás minden pillanatban.

szept. 15. 23:37
 17/37 anonim ***** válasza:
56%

Lehetőleg sehogy. Több dolog is elveszi az ember kedvét a veled való chateléstől.

1. A borzalmas helyesírásod. Azt az érzetet kelti, mintha funkcionális analfabéta lennél, akiben igény sincs a fejlődésre.

2. Még te magad is elismered, hogy inkább a Gyakorival foglalkoznál még chat közben is, tehát fölöslegesen rabolod mások idejét és pazarlod a sajátodat fingfűrészeléssel.

3. Hamis adatokat adsz meg (ezt is elismerted), tehát miért is álljon veled szóba bárki is?

Tehát előbb magadat tedd rendbe, aztán kezdhetsz el foglalkozni másokkal. Mert ennek, így, a világon nincs értelme.

szept. 16. 04:48
 18/37 A kérdező kommentje:

1. Nyelvtanbol színötös voltam. Nagyonis jó a helyesírásom

2. Olyan lassan halad a cset meg irnak vissza, hogy mire válaszolnak addig egy könyvet is kiolvasnék.

3.miert irnam ki(a homlokomra) hogy nincs senkim? Nincs közük hozzá egyelőre.

szept. 16. 07:27
 19/37 anonim ***** válasza:
szept. 16. 07:37
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Te ne ismerkedj neten, mert nem alkalmas számodra.

Van sok dolog ami nincs ínyünkre, de van amibe meg mégis energiát kell/kéne fektetni, ha szeretnénk is eredményt.

Elhiszem, hogy ez unalmas számodra, de leginkább azért, mert nem is akarod igazán.

szept. 16. 08:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!