Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még igazán empatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még igazán empatikus önzetlen nő?

Figyelt kérdés
Mindig egy empatikus önzetlen figyelmes nőre vágytam 39 éves vagyok de ilyen nővel még nem találkoztam, több párkapcsolatom volt de mindenhol éreztem az önzőséget és az empátia hiányát valami gond volt sokszor nem tudta megérteni a problémámat, tényleg ilyen kevés nő van ti hogy tapasztaljátok vagy csak én választottam rosszul?
szept. 14. 12:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Empatikus vagyok de van határ. Önzetlen nem, és ezt büszkén vállalom. Valamint feltétel nélküli szeretet sincs - mert ez lenne a következő sirámod - csak maximum a gyerekünk felé. Amúgy milyen problémád van amit meg kéne érteni? Ha leírnád konkrét választ tudnék adni.
szept. 17. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!