Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még igazán empatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még igazán empatikus önzetlen nő?

Figyelt kérdés
Mindig egy empatikus önzetlen figyelmes nőre vágytam 39 éves vagyok de ilyen nővel még nem találkoztam, több párkapcsolatom volt de mindenhol éreztem az önzőséget és az empátia hiányát valami gond volt sokszor nem tudta megérteni a problémámat, tényleg ilyen kevés nő van ti hogy tapasztaljátok vagy csak én választottam rosszul?
szept. 14. 12:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
39 évesen már réges rég ki kellett volna nőnöd ebből. A romantikus szerelemnek nem kell, és nem is szabad olyannak lennie, mint a mindent megbocsátó, mindig szolgálatra kész, magamat a háttérbe szorító, a másikért élő szülői szeretet.
szept. 14. 14:57
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

létezik-e empatikus férfi?

mert én meg ilyen férfival nem találkoztam egyáltalán, pontosan ugyanezt éltem meg nőként, mikor apám meghalt, aznap mintha mi sem történt volna, hazajön a munkából, no empátia, hogy vagy hogy érzed magad? zéró

szóval létezik-e önzetlen férfi, te kérdező az lennél?

szept. 14. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

13#

De gondolom magas volt, kocka hassal, angyalka arccal...

Te is beszoptad a toppasival a felszínességed miatt, megérdemelten!

szept. 14. 17:07
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

shortcel165

te is egy besavanyodott uborka lehetsz itt a kommentnyáladzásoddal,

szept. 14. 17:12
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

15#

Ismeretségi körömben a tényleg értelmes, jófej pasikat kb. le se szrják a nők.

Csak a felszín, meg az anyagiak számítanak, aztán sivalkodnak egymás között, hogy jaj, de szemetek a férfiak.

Ostobaság ostobaság hátán, nagyon kevés a kivétel.

szept. 14. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
az itélkezés az megy csipőből
szept. 14. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

17#

Nem esik jól, igaz?

Felettem is ítélkeznek a nők kapásból, mert szerintük nem nőttem elég magasra, ezért selejt vagyok, törpe, nem férfi.

Tök mindigy, hogy amúgy ki vagy mi vagyok, az ítélet már megszületett.

szept. 14. 17:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ha elfogadnád önmagad, nem itélkeznél másokon, hanem tele lennél önbizalommal és leszarnád, hogy ki mit gondol rólad, a kéz és láb nélküli ember is talált magának gyönyörű feleséget, és több gyereke is van, nem zombult magába, és nem sajnáltatta magát, ennyi.
szept. 14. 17:38
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

19#

Ja, hát én az elején jópár éve tele voltam önbizalommal a csajok terén, aztán csak elhajtott az összes, és magasabb faszikkal jött össze helyettem. Mert a magas pasitól lobban fel a láng, meg ernyedten is nagy fsszal jár némelyik.

Na innen hogy épüljön az a fránya önbizalom?

szept. 14. 17:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Én pontosan ilyen vagyok.

Ilyen voltam mindenkivel, de egyiktől sem kaptam vissza soha, sőt inkább önző módon kihasználták.

Már nincs hitem a férfiakban.

szept. 17. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!