Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákból lehet igazi barátság?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy nővel aki így nem akart kapcsolatot ilyen barátság extrákkal kapcsolat volt, aztán így barátok maradtunk sokat együtt voltunk egy kicsikével többet éreztem most, de úgy néz ki hogy bepasizott. idővel elmúlhat a szerelem és akkor átalakulhat barátság részemről?szept. 12. 19:37
1/4 anonim válasza:
Te vagy az én barátom, kapjad be a banánom! 🍌💋
2/4 anonim válasza:
Hát ha az én párom olyanokkal barátkozna akit annak idején dugdosott, akkor nem sokáig lenne a párom. Én tiszteletben tartanám a helyedben, hogy így döntött, mert te úgy mentél bele ebbe, hogy pontosan tudtad, hogy nagy valószínűséggel ez lesz a vége. Engedd el, ne akarj az egykori dugipajtiddal barátkozni úgy, hogy párja lett.
3/4 anonim válasza:
A bepasizás nem egyenlő azzal hogy párja lett.
4/4 anonim válasza:
Mármint te vagy szerelmes belé?
Ha te túljutsz ezen és ő nem hanyagol el téged mint barátot azért mert most van valakije akkor idővel elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!