Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátság extrákból van kiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákból van kiút?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy friendzónából nincsen de ez más.

Van egy tök csinos lány aki bejön és a barátom de össze szoktunk járni szexelni is. Én úgy érzem többet szeretnék tőle de ő azt mondja kapcsolatot tőlem nem szeretne... idővel létezhet hogy úgy is megszeret

2023. okt. 17. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esély van rá, ha amúgy alapjáraton nem vagy az esete vagy olyanban tér el az értékrendetek, ami neki nagyon fontos prioritás.
2023. okt. 17. 07:43
 2/6 A kérdező kommentje:
1. Ha nem vagyok az esete akkor miért szexel velem?
2023. okt. 17. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj vele közös programokat csinálni, ha nyitott rá lehet kialakulhat később több is.
2023. okt. 17. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szeretne tőled kapcsolatot?
2023. okt. 17. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam kitörni barátság extrákból, mindent elkövettem amit el lehet, de másfél év után csak ki lettem dobva.
2023. okt. 17. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha fontos neked, akkor nyugodtan kérdezz rá miért nem tudna veled kapcsolatot elképzelni. Lehet olyan dolog, ami simán korrigálható, mert apróság.

Ugyanakkor én is ismerek olyan srácot aki bár nem jön be, de ha a külsejét leszámítom, akkor is olyan akivel nem szeretnek kapcsolatot pedig kedvelem. Jófej, rendes, a humorát is bírom de csak egy darabig. Utána kicsit bosszantó meg vannak olyan tulajdonságai amiket a páromba nem szeretnék. Ezen nem lehet változtatni.

2023. okt. 17. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!