Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként van kiút a süllyesztőből, hogyan lehetne újra kijönni a fényre és élni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 22:56
1/29 anonim válasza:
Mit jelent neked a saját incelséged?
2/29 anonim válasza:
csak légy önmagad és hozd a legjobb formád :^)
3/29 anonim válasza:
Van kiút a fény végén alagút. :D
Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik a lábát. :))
4/29 anonim válasza:
# 2 mintha csak magamat látnám fiatalon, büszke vagyok rád
5/29 anonim válasza:
Van, de nem ugy, ahogy te gondolod.....
37F incel
7/29 anonim válasza:
Gyűjtsél jó sok pénzt, aztán fordítsd arra, hogy javíts a külsődön. Ha kell plasztikai műtétek árán.
Jobb külsővel könnyebb lesz érvényesülni, elfogadóbbak lesznek veled az emberek. Szóval találhatsz majd jobb munkát, egy normális baráti társaságot stb.
8/29 anonim válasza:
Előbb azt kéne tudni mit jelent számodra a kiút. Mert van olyan incel akinek ez konkrétan nőgyilkolást jelent...
9/29 anonim válasza:
"Mert van olyan incel akinek ez konkrétan nőgyilkolást jelent..."
Ne magadból indulj ki...
10/29 anonim válasza:
9-es:
Nő vagyok, és nem magamtól hanem egyes külföldi incel esetekből indultam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!