Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként van kiút a süllyeszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként van kiút a süllyesztőből, hogyan lehetne újra kijönni a fényre és élni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 22:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Van persze, azt úgy hívják, hogy önismeret fejlesztés és/vagy szakember segítségének az elfogadása és ezeknek az anyagoknak/beszélgetéseknek a megértése/befogadása. :)
2022. febr. 10. 08:33
 12/29 anonim ***** válasza:
29%
Van kiút. PÉNZ. A külső fejlesztése, az egzisztencia, a szakember... minden minden, amivel segíteni tudnál magadon, PÉNZBE kerül. Ha van pénzed, nyert ügyed van. Ha nincs, akkor törődj bele a sorsodba. Szóval? Van pénzed?
2022. febr. 10. 08:48
 13/29 anonim ***** válasza:
33%
12: NULLA forimtomban van eddig a történet. :) Persze ez csak akkor megy, ha free verzióban nem sikerül a változás. Akkor jön a fizetős szakember. :)
2022. febr. 10. 08:50
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ebben semmi különös, én is 30 évesen jöttem össze a barátnőmmel. Egyszer csak úgy döntöttem hogy csajozni fogok, lefogytam, rendberaktam magam és kerestem barátnőt. Tinderen találtuk meg egymást és kb egyből összejöttünk.
2022. febr. 10. 09:30
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
14# de mondjuk nem is voltam demagóg elmebeteg mint itt sok ember. Ha normális vagy akkor úgyis szimpatikus leszel a csajoknak.
2022. febr. 10. 09:31
 16/29 anonim ***** válasza:
37%
Hát nyilván azért 13-as, mert te jobb vagy, te zseniálisabb vagy. Bár én is hasonlíthatnék a te isteni lényedhez!
2022. febr. 10. 10:29
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
16: Javaslom tényleg az önfejlesztést, mert ott majd idővel a terítékre fog kerülni az ego is. Nem vagyok sem jobb, sem zseniálisabb, sem "istenibb" nálad. Egyszerűen csak vegighallgattam es vegigneztem azokat az anyagokat amik ingyenesen elérhetők és levontam a kellő konklúziókat. Nem rocket-science. ☺️
2022. febr. 10. 10:53
 18/29 anonim ***** válasza:
50%

És ezt úgy mondod, mintha felfedezted volna a spanyolviaszt. Szerintem az összes kudarcokban pácolt depresszióban főtt férfinak eszébe jutott már ez a dolog és a többsége végig is csinálta. Csak éppen a többségének nem ért semmit az ingyenes videók nyújtotta önfejlesztés. Nem lett tőle sem jóképűbb, sem vonzóbb, sem gazdagabb és a lelki sérüléseik sem gyógyultak meg tőle.

Lehet, hogy neked elég volt ennyi, hogy megnézz néhány ingyenes anyagot. Ez esetben te szerencsés voltál, mert akkor csak egy kis lökésre volt szükséged.

De ne tálald már olyan hangnemben ezt a dolgot, mintha mindenkinek csak ennyi kellene a boldoguláshoz, és akinek mégsem, az önhibájából lúzer!

2022. febr. 10. 11:01
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

18: Egyébként alap esetben eleg lenne, de ha figyelmesen visszaolvasol, akkor azt is írtam, hogy a következő szint a szakember segítsége lenne. (Utána jön a klinikai szint, de oda ne jussunk el)

Amúgy hol olvastad tőlem azt, hogy onhibajabol luzer? (Tudom, dobos-cintányér meme, most írtam le😅)

Miért szeretnéd a saját frusztrációdat kivetíteni rám? :)

Javaslom dőlj egy picit hátra és légy egy picit chill, mert nem állt szándékomban megbantani sem teged, sem senkitsem. ☺️

2022. febr. 10. 11:11
 20/29 anonim ***** válasza:
31%
Azért 19-es, mert ghecire feszült és frusztrált vagyok a saját életem miatt, ami leginkább kudarcok és megalkuvások sorozata, viszont nincs kiélnem máshol, nincs hatalmam, hogy ezt törvényesen levezethessem, ezért a www.gyakorikerdesek.hu oldal anonimitásának védelmében adom ki magamból a negatív érzéseimet, hogy ne kelljen rászoknom a dohányzásra, és kezdjek el inni már napközben is.
2022. febr. 10. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!