Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy ha valakinek 24 évesen nem volt még senkije? Mi ebből a kiút?

Figyelt kérdés

Tudom hogy tenni kell érte, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Rengetegszer próbálkoztam neten. Valóságban meg nem nagyon van lehetőségem, meg rutinom sincs benne. Nagyon elkésve érzem magam.

Meg sokszor azt gondolom hogy kevés lennék a lányok.

2021. máj. 10. 21:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem gáz.

Van belőle kiút: legyen valakid.

Ami gáz, az az, hogy nem tudod, hogyan. Miért nem tanulod meg...?

2021. máj. 10. 22:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Edzd ki magad. Nem feltétlenül kell kigyúrtnak lenned de légy jó erőnlétben. Keress egyéb hobbit, munkát ahol találkozhatsz emberekkel.
2021. máj. 10. 22:07
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Van kiút. Az első lépés, hogy nem irkálsz ide napi 9 ilyen kérdést!
2021. máj. 10. 22:43
 4/21 anonim ***** válasza:
17%

Nincs kiút , ahhoz már öreg vagy .

Max ha valami csoda történik és találkozol valakivel .

Nekem pont 24 évesen volt egy esélyem egy jó csajnál de addigra annyira befordult torz depresszió lelki nyomorék lettem hogy nem hittem el hogy ilyen létezhet ( hogy valakinek is tetszehetek ) hogy csaj hamar elmenekült ...

és bárki bármit mond ( főleg olyan f🤬szsagokat hogy sosem késő és mindig van remény ) az ismerkedés a szex megkezdésének megvan a határideje. És az nem 24 év hanem max 20 de 16-18 is már késő .

Egyszerűen fiukent olyan dolgokról maradsz le amit később nem tudsz pótolni és sosem leszel egyenértékű a többi pasival ...max majd 40 körül amikor a sok kiélt otthagyott nő valaki szerényet akar....

2021. máj. 10. 23:41
 5/21 anonim ***** válasza:
47%
Ezt a hülyeséget utolsó, sok a korán kezdő, aztán azok közül is rengeteg pl. béna az ágyban, mintha tegnap kezdte volna. 1-2 év alatt simán rendbe teheti magát az ember ha AKARJA és nem valami vészesen roncs mondjuk 600 kg. Utána meg van tapasztalatszerzés, és még nincs 30 sem. Ha nem hagyja el magát akkor még ötvenesen is össze lehet hozni huszonévessel egy családot és legtöbbször az anyagiak is rendben vannak...
2021. máj. 10. 23:57
 6/21 anonim ***** válasza:
35%

#5 😂😂😂 Ja értem tehát aki korán kezdi az mind béna aki 24 évesen kezdi az 1-2 év alatt profi lesz. Ja és persze 16-24 között nulla csaj de 24 és 30 között tucatnyi lesz...

És a kedvenc , a huszonévesek 50 evesekkel jönnek össze akik ugye épp topon vannak és tele vannak pénzzel.

Kicsit szálljál ki a ponyva regényekből és a gazdasági elit kivételei közül.... na az a valóság ...

2021. máj. 11. 00:15
 7/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem lehet ezt a fiókot valahogy jelenteni? Már elég unalmas, hogy mindennap minimum 1 ilyen kérdést kiírsz ide. Nevetséges. Nem az a gáz, hogy 24 évesen nem volt senkid, hanem a jellemed a gáz.

Amit itt művelsz a gyakorin, az abszurd. Keress egy jó pszichológust szerintem, majd regisztrálj társkeresőre és kezdj el ismerkedni.

Ha pedig egy ilyen oldalon is képtelen vagy bárkit összeszedni, akkor vegyél könyveket, neten kezdj el beszélgetni egy lánnyal úgy, hogy érdeklődsz iránta, majd feldobsz egy-két témát, amiről hosszasabban ellehet beszélgetni. Ne a gyakorira írjál már ki napi 10 kérdést ember! Áruld már el kérlek, miért nem emeled akkor ki azt az egy kérdésedet? Minek kell folyamatosan ezt kiírni?

Na azért nincsen senkid!! Már ennyiből is leszűrhető, hogy nagyon egy irritáló ember vagy.

Nem is ismerlek, sőt semmi kapcsolat nincs köztünk, de napi szinten felcseszed az agyam azzal, hogy állandóan itt nyávogsz.

2021. máj. 11. 01:22
 8/21 anonim ***** válasza:
58%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=24+%C3%A9ve..

Nézd csak milyen bazi sok ember írja ki szinte napi szinten ugyanezt a kérdést. Ha gáz is, egyedül legalább nem vagy.

(on that note: ha most ezt olvasod fórumozó, és fontolgatod hogy feltedd ezt a "huszonéves gáz tapasztalatlannak lenni?" kérdést - NE! Az ország összes hozzád hasonló tapasztalatlan huszonévese feltette már ezt a kérdést, és mindegyiknek le lett írva hogy nem gáz)

2021. máj. 11. 01:23
 9/21 anonim ***** válasza:
41%

Jó lehet még az, ha már csajozni nem tudsz, akkor sokat tanulsz, képzed magad, hogy okosabb legyél, menj egyetemre, az intelligenciával is lehet hódítani!

Emellett, ha rendeszeresen edzel, akkor dögleni fognak érted a csajok.

Külsőleg megtetszel, utána kiderül értelmes is vagy, van egy alapműveltseged, intelligens vagy, és rengeteg jelentkező lesz, még akkor is ha nem vagy olyan tipik magabiztos srác.

De ha semmit nem akarsz tenni érte, akkor ne várj csodát.

Ha nem akarsz örök szűz maradni, kezdj el változtatni az életeden. Mivel barátnőd nincs, így sok szabadidő felszabadul. Ehelyett járj el edzeni, tanulj, menj egyetemre, de ha nem tudsz bejutni egyetemre, nem baj, attól még képezheted magad és lehetsz intelligens diploma nélkül is. De jó lenne tanulni, és egy jó állás egy jó fizetéssel. Ha ezeket csinálod, előbb utóbb felfigyelnek rád a nők.

Sok sikert.

És ne tedd fel ezt a kérdést napjában 1000x.

2021. máj. 11. 01:28
 10/21 anonim ***** válasza:
5%

Sajnos már nincs kiút. A férfi jellemfejlődésének megvannak a fázisai. A dolgoknak meg kell történnie a megfelelő időben.

Valamennyit lehet még fejlődni 24 évesen, de te már soha nem fogod elérni azt a szintet, amit az egészséges pasasok, akiknek a jellemfejlődéséhez szükséges lépések megvoltak.

Hidd el, én már csak tudom, 23 évesen lett az első barátnőm. Ha tudnád, milyen pszichés problémáim lettek...

2021. máj. 11. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!