Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy ha valakinek 24 évesen nem volt még senkije? Mi ebből a kiút?

Figyelt kérdés

Tudom hogy tenni kell érte, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Rengetegszer próbálkoztam neten. Valóságban meg nem nagyon van lehetőségem, meg rutinom sincs benne. Nagyon elkésve érzem magam.

Meg sokszor azt gondolom hogy kevés lennék a lányok.

2021. máj. 10. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%
Nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb! Ha egyik se megy, akkor sajnos lemondhatsz a nőkről.
2021. máj. 11. 08:05
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Ne hallgass a négyesre! Neki sz*r élete van, ezért le akar húzni másokat is, hogy ne érezze magát egyedül. Nem késtél le semmiről!

Azt mantrázd magadban, hogy igenis lesz barátnőd, lesz családod, és nem a gyakorikérdéseken végzed incelként!

2021. máj. 11. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
11-12 eves korod ota all a kis pecked, azota mit csinalsz? Csak vered???
2021. máj. 11. 09:40
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Aki szerint 24 évesen még nincs lekésve semmiről és semmilyen hátrány nem érte, az soha nem élt át még csak hasonló problémát sem, mint amiben a kérdező is szenved.

Te is tudod, hogy ez tragédia. A környezeted is tudja. Mindenki tudja. Csak GYK-n legalább annyira divat a hazug polkorrekt duma, mint a való életben.

Gondolom az alábbi tünetekből valamennyit te is észleltél magadon:

Kisebbségi komplexus.

Önbizalomhiány.

Frusztráció.

Gyűlölet.

Szorongás.

Depresszió.

Halálvágy.

Libidóhiány.

Nincs semmi gáz ebben?! Dehogynincs... Hát maradandóan károsodtál pszichésen! Mégis hogy a francba ne lenne ez GÁZ?! És ha össze is jön egy nő, mit mondasz neki? Szerinted nem fog rád selejtként tekinteni, hogy még semmilyen szexuális hódítást nem tudsz felmutatni? De ha még el is tudnád érni nála, hogy szex legyen, szerinted milyen lennél?! Mondjuk úgy, nem leszel éppen lepedőakrobata. Márpedig ebben a korban a csajok már elvárják a haladó szintű szexualitást.

Szóval iszonyatosan nagy bajban vagy. Valamennyire ki lehet belőle jönni, de a károsodás már megtörtént.

ÉN tudom miről beszélek, mert én is érintett voltam. A más véleményen lévőknek meg fogalmuk sincsen az egészről.

2021. máj. 11. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Én ismerek egy olyan palit, akinek 30 évesen lett először barátnője. Azóta van közös vállalkozásuk, és két gyerekük.
2021. máj. 11. 12:51
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát persze persze, teljesen hihető és életszerű. 🤔

Jó lenne, ha mindenki csak azokhoz a kérdésekhez írna inkább, amiben érintett. Az okoskodásból senki nem kér.

2021. máj. 11. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Hazudtoljál meg légyszíves! :D Azért mert te nyomorék vagy, másnak nem jöhet össze. Teljesen életszerű.
2021. máj. 11. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Kedves kérdező, remélem látod a 18-as stílusából, hogy miért nem volt, és miért nem is lesz soha barátnője, és hogy miért nem szabad 10 másodpercre sem rá hallgatnod.
2021. máj. 11. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:
29%

A 18-asnak van barátnője (jegyese), de azért köszönöm az aggódásodat.

És mivel én megjártam az utat, amiről nektek fogalmatok sincs, milyen pokoljárás egy férfi számára, ezért iszonyatosan feldühít a sok bullshit és hazugság, amit itt nagyarccal prédikáltok.

2021. máj. 11. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:
"Te állítasz valamit, amire nincs bizonyíték, ellenben durvára irreális"
2021. máj. 11. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!