Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként van kiút a süllyeszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként van kiút a süllyesztőből, hogyan lehetne újra kijönni a fényre és élni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 22:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

18: Bocs, lemaradt. Nem vagyok sem jóképű, sem külsőre vonzó, sem gazdag. Annyit tudok felmutatni, hogy lelkileg szerintem kiegyensúlyozott vagyok. (Van bennem némi bipolar hajlam, de igyekszem kezelni mentálisan)

Kepítelkezős oldalon 4.4 pontos vagyok. (Csak igyekszem valami támpontot adni neked, mert látom eléggé számít a felszín nálad)

Es mégis... Most assam el magamat? Ugysn már...

2022. febr. 10. 11:16
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
20: Nagyon sajnálom bro! Meg tudlak érteni, vegigjartam azt az utat en is. Remélem egyszer eljutsz oda te is, hogy tullepj ezeken a feszkokon... Ha kell segítséggel. :)
2022. febr. 10. 11:18
 23/29 anonim ***** válasza:
6%
Dehogy jártad, azt se tudod, milyen úton mentem, nem is ismerjük egymást. Néhány mondat után itt teljeskörű véleményt alkotsz rólam és játszod a sorstársat? Hagyjuk már!
2022. febr. 10. 12:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

23: Egy dologban van igazad. Igen, valoban mas utat jartunk meg. Nem ugyanazokat tapasztaltuk meg. Valoszinu te sem 36 eves korodig voltal szuz. Teged sem nevettek ki / alaztak meg csoport elott az intimmereted miatt fiatalkent. Te sem voltal az orok baratzonas lelkijobarat. Es valoszinuleg te sem zarkoztal el ezek utan 30 kozepeig a lanyok/nok elol.

Viszont amiben osztoztunk:

Elkeseredes, hosszu depresszios korszakok (nalam keves fenti allapottal), duh, gyereked toporzekolas, mindenki hibas amiatt mert par ember genyo volt veled. Egobol visszavagas... Stb.

Jah, amugy igazad van. ☺️

2022. febr. 10. 12:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb a kiút, mint azt a legtöbben gondolják. A saját mikrokörnyezetedben kapsz egy címkét mint mindenki más is. Ez lehet az incel, lúzer, csajozógép, tutyimutyi rendes srác..., bármi és ebből nagyon nehéz kilépni. Hiába gondolod te úgy, hogy holnaptól nyitottabb leszel, stílust váltasz, mert már benne vagy egy skatulyában. Viszont ez a skatulya csak a mikrokörnyezetedben létezik. Ha úgy döntesz, hogy változtatsz magadon, akkor el kell felejteni az addigi környezetedet. Ott nincsenek számodra elérhető nők, ne is foglalkozz velük. Eddig ismeretlenekkel próbálj ismerkedni, mert nekik nincsenek veled szemben előítéleteik.
2022. febr. 11. 10:17
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy van kiút! Igényesen kell öltözködni és le kell fogyni B+. A legtöbb incel lusta a külsején változtatni és ezért vannak egyedül.
2022. febr. 11. 13:06
 27/29 A kérdező kommentje:

Én 182 cm magas vagyok és 62 kg, hova fogyjak le?

2022. febr. 11. 17:00
 28/29 anonim ***** válasza:
38%

Add el a belso szerveidet, attol meg konnyebb leszel, es penzed is lesz :)

37F incel

2022. febr. 11. 17:05
 29/29 anonim ***** válasza:

"Persze hogy van kiút! Igényesen kell öltözködni és le kell fogyni B+."

Igen, 75kg vagyok 181cm-es mgasságomhoz, biztos sokat kell fogynom...

Meg az igényes öltözködéstől biztosan kinő a hajam, megjavulnak a fogaim stb..

2022. febr. 13. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!