Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként van kiút a süllyesztőből, hogyan lehetne újra kijönni a fényre és élni?
18: Bocs, lemaradt. Nem vagyok sem jóképű, sem külsőre vonzó, sem gazdag. Annyit tudok felmutatni, hogy lelkileg szerintem kiegyensúlyozott vagyok. (Van bennem némi bipolar hajlam, de igyekszem kezelni mentálisan)
Kepítelkezős oldalon 4.4 pontos vagyok. (Csak igyekszem valami támpontot adni neked, mert látom eléggé számít a felszín nálad)
Es mégis... Most assam el magamat? Ugysn már...
23: Egy dologban van igazad. Igen, valoban mas utat jartunk meg. Nem ugyanazokat tapasztaltuk meg. Valoszinu te sem 36 eves korodig voltal szuz. Teged sem nevettek ki / alaztak meg csoport elott az intimmereted miatt fiatalkent. Te sem voltal az orok baratzonas lelkijobarat. Es valoszinuleg te sem zarkoztal el ezek utan 30 kozepeig a lanyok/nok elol.
Viszont amiben osztoztunk:
Elkeseredes, hosszu depresszios korszakok (nalam keves fenti allapottal), duh, gyereked toporzekolas, mindenki hibas amiatt mert par ember genyo volt veled. Egobol visszavagas... Stb.
Jah, amugy igazad van. ☺️
Én 182 cm magas vagyok és 62 kg, hova fogyjak le?
Add el a belso szerveidet, attol meg konnyebb leszel, es penzed is lesz :)
37F incel
"Persze hogy van kiút! Igényesen kell öltözködni és le kell fogyni B+."
Igen, 75kg vagyok 181cm-es mgasságomhoz, biztos sokat kell fogynom...
Meg az igényes öltözködéstől biztosan kinő a hajam, megjavulnak a fogaim stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!