Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amolyan barátság extrákból több?
4 éve megismerkedtem egy sráccal. Akkoriban egyikünknek se voltak adottak a körülményei egy kapcsolathoz, szóval szexen kívül nem volt semmi. Időközben nekem is és neki is volt kapcsolatunk mással.
Tavaly óta nem beszéltünk (akkor is ő keresett, mint a legtöbbször), aztán kb 2 hete írtam neki, hogy mi újság. Megbeszéltük, hogy találkozunk és kicsit nosztalgiázunk ott, ahol legelőször találkoztunk.
A tali túl romantikusra sikerült..esti séta a Balaton parton kézen fogva, csillagnézés összebújva. Próbált is volna akkor megcsókolni, de zavarunkban mindketten elnevettük magunkat. Aztán jöttek a fura kérdések, mint pl. hogy mit gondolok, belé tudnék e szeretni. Egyszerűen az egész estét nem tudtam hova rakni, eddig sose viselkedett így, ha találkoztunk.
Azóta is beszélünk, bár nem találkoztunk. Van, hogy az éjszaka közepén ír, hogy alszom e már, vagy napközben csak úgy felhív. Régebben is volt pár olyan tette/mondata, mintha többet akarna, de ezeket a gondolatokat elhessegettem, hogy biztos csak beképzelem. Szeretek vele lenni, de én mindig úgy álltam hozzá, hogy ez egy ilyen laza kapcsolat.
Szerintetek?
24L 23F
Nem kell pszichológia professzori hogy látni lehessen a srác szeret és "komoly" kapcsolatot szeretne tőled nem csak hébe-hóba kefélgetni. Kötődni szeretne valakihez, hogy ez miért most, és miért pont te ennyiből nincs ember aki megmondja.
Akármi is van mögötte, ha részedről is okés, akkor ne csak írogassatok hanem hajrá előre az újabb randira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!