Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákból szerelem?!
Lefekudtunk az egyik baratommal, es en azthiszem beleszerettem...:( Nem tudom hogyan tovabb, mert nem reg leptem ki egy komoly kapcsolatbol, nem szeretnek egy ujat egyenlore, vele se... pedig nagyon kezdem megszeretni. Hasonlo cipoben jarunk, mert neki is most lett vege a komoly kapcsolatanak. Nagy teherkent cipelem az erzeseimet, nagy megkonnyebbules lenne ha elmondanam neki, de nem akarom elvesziteni ot, mint embert/baratot. Szerintetek hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Elmondjam neki?
(En vagyok a lany)
Nagyon jó lehetett az a szex,ha az elég volt ahhoz,hogy beleszeress.Bár előtte nem voltak ilyen érzéseid.Fellángolás,én nem szòlnék,majd elmùlik.
Másik nem értem,hogy miért akar valaki nem elveszìteni valakit emberként,ha az nem voszonozza az érzéseit?Mert ha az érzéseid valódiak,akkor a visszautasítás utáni barátság csak szenvedés.
Majd akkor szólj max ha mâr biztos vagy az érzéseidben,
Köszi, megint meg volt a reggeli nevetés.
"Nagy teherkent cipelem az erzeseimet,"
Hol vannak ezek a mély érzések, a lábad között?:DDDDDDD
Szóval ennyire megviselt a szakítás hosszú kapcsolat után, hogy rögtön ágybetét lettél a barátod fekvőhelyén, hogy rajtad hempereghessen. Érdekes fogalmad van a mély érzésekről, az érzelmi veszteségekről. Szó szerint kihevered a barátodat, ahogy ő is a csajt. Lehet, hogy egy 3,14csával akarsz két lovat megülni? Kérlek, mesélj még. 🙂
Több hónapja? Akkor mennyi az a nemrég az régi kapcsolatod végétől?
Ha ennyire nagy teherként viseled,hogy megdugattad magad egy barátoddal,mert viszketett akkor ne várj sokat.
"Normális férfi nem jön össze olyan ribivel, aki belemegy akár egyéjszakásba, akár barátság extrákkal viszonyba."
Az a "normális férfi" is ugyanúgy belement az egyéjszakásba, így nincs mire elvárásának lenni, mert ugyanolyan ribi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!