Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátság-extrákból barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság-extrákból barátság lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok barátság-extrákkal kapcsolatban vagyunk. Lehetne ebből esetleg sima barátság? Nem arról van szó hogy nem élvezem vele , csak már egy párkapcsolatra vágyom. Szeretjük egymást nagyon , de köztünk sajnos ez nem működő képes. Szeretnék egy barátnőt akivel este együtt fekszünk , reggel együtt kelünk. Hogyan tudnánk ezt működő képesé tenni? Esetleg nem találkozni pár hónapig?

2015. febr. 20. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy,egy nő egy nap akár 25paliból is válogathat aki benyom neki,viszont te pajtás k.rvára megkell küzdened azért hogy eggyet is megszerezz,úgyhogy szerintem maradj meg ennél a dolognál és keress mellette egy komolyan csaj-t,máskülönben ha ezt benyögöd az aktuális szexpartnerednél hamarabb szélnek ereszt a lejtőn mint gondolnád...
2015. febr. 20. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Mivel ismerem és tudom hogy ő is akarná hogy barátok legalább maradjunk meg. Így nem valószínű abban viszont igazad van hogy addig jó lenne még nem találnák egy másik nőt. Csak hát evvel van egy bibi ez már párszor meg történt. Mivel még szeretem így nehéz lenne más nőbe bele szeretni. Így csak ezt az egyetlen egy meg oldást látóm.
2015. febr. 20. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk az lett. Többek között azért mert mint egy pár nem bírtuk volna ki egymás mellett. Egész más értékrenddel rendelkezünk mindketten, amit egy párkapcsolatban nem lehetett volna összeegyeztetni.

A másik ok pedig az volt, hogy én idővel meg is állapodtam, férjhez mentem. Bár addigra már csak barátok voltunk az illetővel.

Nekem kellett egy kis szünet, amikor szexből szimpla barátságba váltottunk, de ez csak pár hét volt. Utána már tényleg barátként gondoltam a pasira. Amúgy sem szerelem volt, csak fellángolás.

2015. febr. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!