Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákból komoly kapcsolat?
Barátság extrákkal kapcsolatból kialakulhat a későbbiekben komoly kapcsolat?
Van egy pasi,aki hát nagyon nagyon bejön, beleszerettem,de ő most nem akar kapcsolatot,mivel az exe tönkretette lelkileg(drogos lett és hát a vele járó balhék).
Nagyon jó barátok vagyunk, kb hetente ,2 hetente csinálunk valamit kettesben.(mozi,buli,étterem) . Arra gondoltam,hpgy mivel ő konkrétan kijelentette nekem,hpgy nagyon szimpi vagyok neki, de nem akar egyelőre senkivel kapcsolatot, megkérdezem tőle,hogy mi lenne,ha csak barátság maradna szex-el.
Ez jó ötlet? Nem gáz így csajként megkérdezni a pasit? Vagy hogy kellene feltennem a kérdést?:D nem volt még ilyen az életemben.
Illetve később kialakulhat ebből még komoly kapcsolat?
De a legfontosabb kérdés: hogyan adjam ezt elő neki?:D
22L
Nem, velünk férfiakkal nem gáz őszintén beszélni, nem gyártunk olyan elméleteket, és menetrendeket mint a nők.
Mindenből kialakulhat komoly kapcsolat, "igen, vagy nem, 50-50%, ez is benne van a pakliban" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!