Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet mégis jobb egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mégis jobb egyedül maradni mint párkapcsolatba lenni?

Figyelt kérdés
Az emberek lehet tévúton járnak én 8 éve vagyok szingli és mintha nyugodtabb lenne az élet szingliként ugyanis megspórolok olyan dolgokat mint veszekedés, megcsalás, szakítás, hiszti, alkalmazkodás és társai. Szerintem nem létezik nyugodt békés párkapcsolat, akik ezt mondják azok egyszerűen hazudnak ugyanis biológiai tény hogy a vonzalom elmúlik idő után és utána csak a szar jön már...
szept. 11. 11:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%
Ma már senki sincs 20-30 éves kapcsolatban. A szüleink már nem a nagyszüleink, általánosságban 40-50 éves korukra elválnak, és úgy is egyedül öregednek meg.
szept. 11. 12:33
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja! Nincs jó, sem rossz válasz erre a kérdésre. Az egyén erről alkotott véleményét befolyásolják a párkapcsolatban megélt jó vagy rossz tapasztalatai, esetleg amit látott a környezetében. Másrészt, ki, milyen személyiség, mire van szüksége. Van, aki imád egyedül lenni, elköteleződni nem akar soha. Van, aki szimplán éli az életét, jön, ami jön alapon, nyitott szemmel jár. Van, aki görcsösen hajkurássza a nagy szerelmet, nem tud meglenni társ nélkül, szóval összetett a téma.
szept. 11. 12:35
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját részemről egy hosszú párkapcsolat, egy majdnem ugyanolyan hosszú egyedüllét és azóta egy még tartó, kb. 3/4 éves párkapcsolat után mondom, hogy egy jó kapcsolatban nekem jobb, mint egyedül, de egy semmilyen vagy egy szar kapcsolatnál ezerszer jobb. Így volt olyan eset, amikor visszautasítottam vkit, mert éreztem, hogy nem fogom jól érezni magam mellette. És jól tettem. Meg kell fontolni a párválasztást, nem a nemiszervünk után menni, és menjünk a szívünk után, de az agyunkat ne hagyjuk otthon. Nekem pl. nem is voltam veszekedős meg megcsalós kapcsolataim, mert nem olyan embereket választottam.
szept. 11. 12:36
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 12-es írja és még páran előtte.

Ez egyénenként változik.

Én személy szerint voltam rossz kapcsolatban, jó kapcsolatban és egyedül is.

Egy jó kapcsolatnál én jobb élethelyzetet nem tudok elképzelni.

36/F

szept. 11. 12:39
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak ez a két véglet létezik.

Én pl. amellett teszem le a voksom, hogy nekem nem kell párkapcsolat, viszont legyen egy pár nő az életemben, akivel laza/szexkapcsolatban vagyok.

Egy férfi életébe kellenek nők. Nők nélkül nem élet az élet!

szept. 11. 12:40
 16/30 anonim ***** válasza:
Neked jobb. Másnak nem.
szept. 11. 12:52
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően az emberek többsége párkapcsolatban kíván lenni, nem véletlenül vannak tele a társkeresők. De vannak kivételek, akiknek jó egyedül, ezt tiszteletben kell tartani. Van, aki a szingli létre vágyik, azt csinálhat bármikor, amit akar, nem kell alkalmazkodnia, ő osztja be az idejét és a pénzét, stb. Van, aki pedig társra vágyna, akivel megoszthat mindent. Nincs igaz válasz erre.
szept. 11. 12:57
 18/30 anonim ***** válasza:

Egyedül jobb, mint egy toxikus kapcsolatban, viszont mi van, ha valakivel jobb együtt élni, mint nélküle? Ami csak akkor derül ki, ha próbálkozol, amibe természetesen benne van, hogy ki fogsz pár olyan kapcsolatot, aminek véget vetsz.

Ezen felül ha családot szeretnél, szintén nem jó fiatal éveid ismerkedés nélkül tölteni, mert nehéz megfelelő párt találni, pláne rövid időn belül.

szept. 11. 13:11
 19/30 anonim ***** válasza:
attól függ, van ilyen korszaka is az embernek, hogy egyedül, de egy életet singliként leélni nem tudom elképzelni. Van egy olyan teória, hogy ha arra figyelsz amit nem akarsz, a fókuszod ott van és tartositod az életedben a jelenlétét. Tehát ha az elkerülöm dolgokra összpontositok akkor tutti azokat látom magam körül. Ha az a nézőpontod, hogy nem létezik nyugodt békés kapcsolat, akkor nem is fogod megtapasztalni, mivel ez a nézőpont fogja megteremteni azt, hogy beigazolja neked, hogy nincs ilyen. Addig amig a tudatod nem tágitod ki ettől a nézőponttól, addig nem is létezik számodra bármi ami az ellenkezője lenne. A vonzalmat pedig folyamatosan áramoltatni kell, a legtöbb ember ezt a folyamatot leállitja amint megvan a célszemély, ettől tapasztalják meg az unalmas megszokott párkapcsolatot, egyéb okokra hivatkozva
szept. 11. 13:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagy általánosságban nézve szerintem a túlnyomó többség úgy gondolja, hogy a rossz kapcsolatnál jobb az egyedüllét, a jó kapcsolat viszont még jobb. Aztán lehet vannak olyanok is, akik tényleg nem igényelnek társat, de sok esetben szerintem inkább arról van szó, hogy az illető valamiért úgy érzi neki már nem jön össze jó kapcsolat és akkor inkább a szingliség pozitív oldalait hangsúlyozza ki.
szept. 11. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!