Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudod mellőzni a testiség hiányát?
Nyilván voltak már nők az életemben, igaz nem sok, így hiányzik a szex is és az is, hogy valakihez hozzábújjak, megcsókoljak, érezzem az illatát. Ezzel viszont ki is merül a nők és a kapcsolat utáni vágyam. Jól megvagyok egyedül. Testvérem sincs, így megszoktam, hogy tényleg egyedül vagyok, amit élvezek. Közhelyes, de pénzem is több van és nem kell szimbiózisban élnem egy nővel és annak minden hátrányával. Igazság szerint gyereket sem szeretnék, így közeledve a harminchoz, csak a hobbijaimnak élek.
Az említett vágyakat amik néha rámtörnek, hogyan lehet mellőzni hatékonyan?
2
Nekem voltam alkalmi kapcsolataim pénzügyi tranzakció nélkül. Te csinálhatsz valamit rosszul, ha neked nem jön össze.
Amúgy én is a szexkapcsolatot javasolnám.
Az a baj, hogy ahhoz viszont tapasztalatlan vagyok, nem igazán tudom felkutatni az olyan nőket, akik erre vevők volnának. Valamint ide viszont konkrétan csajoznom kellene amihez semmi kedvem még a szex reményében sem.
A másik érdekesség velem kapcsolatban pedig az, hogy csak úgy nem megy a szex bárkivel. Az az illető akkor már nagyon tetszik. Volt már így, de beleszerettem aztán csak nekem volt a végén rossz.
Egy hozzád hasonló nőre lenne szükséged, csak ebben a korosztályban nem nagyon van ilyen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!