Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka hogy egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy egy férfit csak barátnak(semmi testiség) akarnak a lányok/nők?

Figyelt kérdés

És kb mindegyik azt mondja milyen szerencsés lesz az a lány vagy nő akinek a párja lesz az adott férfi mert nagyon jó ember és szuper társaság.

De vmiért egyik se akar az a szerencsés lenni.

Mi a baj azzal a férfival hogy azt a szerepet szánják neki?

aug. 21. 13:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem feltétlenül van vele baj, csak az adott nőkkel nem illik össze valamilyen szempontból/szempontokból.

Nekem is vannak férfi barátaim, akikkel nem lennék párkapcsolatban, de remek (és gyakran vonzó) embernek gondolom őket, csak hozzám ilyen szempontból nem illenének. Más érdeklődések, más tervek, nem létező vonzalom, eltérő igények, lehetne még sorolni.

aug. 21. 13:04
 2/16 anonim ***** válasza:
aug. 21. 13:04
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg nincs szexuális kisugárzása.
aug. 21. 13:06
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Kevesnek tartja magat a no a ferfihoz es inkabb be nyom egy ilyen szoveget.. mi ferfiak nem mondunk ilyent ,hogy veletlen se erezzen eselyt az a no aki nem tetszik nekunk. Nem mondom gizinek pl milyen jo csaj vagy es kedves ha nem tetszene nekem .. ezek realis dolgok , de pl ha egy felnott no mondja a kis tini fiunak hogy jokepu kolok vagy es rendes akkor nyilvan a felnott no nem akar tole semmit ..
aug. 21. 13:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert adott nő szemében nem férfias és nem FÉRFI...
aug. 21. 13:50
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Haha, en is igy jartam allandoan :)

40F incel

aug. 21. 14:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak sablon szöveg a nőktől.
aug. 21. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
Ez zold kapu a kezdemenyezesre! Mi masnak gondolnam ha dicser engem egy no? Ez egyertelmu jelzes tole felem, hogy oda van ertem.
aug. 21. 15:04
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Szó sincs arról, hogy kevésnek tartanám magamhoz, soha a büdös életben nem utasítottam volna el egy férfit azért, mert jó pasi.

Arról van szó, hogy jó embernek, jó társaságnak tartom a férfit (kizárólag annak ajánlottam barátságot, akit őszintén kedveltem, ha még ez se lett volna, akkor simán csak elküldöm), de 0 szexuális vonzalmat érzek iránta, és a vele való testiség rosszabb esetben hányingerrel, jobb esettel totális semlegességgel járna.

Nálam ennyi volt a történet, nem több, nem kevesebb.

Mára 30 felett vagyok, és már jóideje a barátságomat sem ajánlom ilyen férfiaknak, mert megtanultam, hogy mindig reménykedéssel, majd sértődéssel végződik úgyis.

Tarthatom szerencsésnek a leendő nőjét egy olyan férfinak, aki engem nem vonz, de emberileg sokra tartom, mert azt feltételezem, hogy aki összejön vele, az vonzódik hozzá, és felfogom, hogy nem mindenkinek az tetszik fizikailag, aki nekem.

aug. 21. 15:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a 9-es válasz a legjobb
aug. 21. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!