Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy egy férfit csak barátnak(semmi testiség) akarnak a lányok/nők?
És kb mindegyik azt mondja milyen szerencsés lesz az a lány vagy nő akinek a párja lesz az adott férfi mert nagyon jó ember és szuper társaság.
De vmiért egyik se akar az a szerencsés lenni.
Mi a baj azzal a férfival hogy azt a szerepet szánják neki?
Nem feltétlenül van vele baj, csak az adott nőkkel nem illik össze valamilyen szempontból/szempontokból.
Nekem is vannak férfi barátaim, akikkel nem lennék párkapcsolatban, de remek (és gyakran vonzó) embernek gondolom őket, csak hozzám ilyen szempontból nem illenének. Más érdeklődések, más tervek, nem létező vonzalom, eltérő igények, lehetne még sorolni.
Haha, en is igy jartam allandoan :)
40F incel
Szó sincs arról, hogy kevésnek tartanám magamhoz, soha a büdös életben nem utasítottam volna el egy férfit azért, mert jó pasi.
Arról van szó, hogy jó embernek, jó társaságnak tartom a férfit (kizárólag annak ajánlottam barátságot, akit őszintén kedveltem, ha még ez se lett volna, akkor simán csak elküldöm), de 0 szexuális vonzalmat érzek iránta, és a vele való testiség rosszabb esetben hányingerrel, jobb esettel totális semlegességgel járna.
Nálam ennyi volt a történet, nem több, nem kevesebb.
Mára 30 felett vagyok, és már jóideje a barátságomat sem ajánlom ilyen férfiaknak, mert megtanultam, hogy mindig reménykedéssel, majd sértődéssel végződik úgyis.
Tarthatom szerencsésnek a leendő nőjét egy olyan férfinak, aki engem nem vonz, de emberileg sokra tartom, mert azt feltételezem, hogy aki összejön vele, az vonzódik hozzá, és felfogom, hogy nem mindenkinek az tetszik fizikailag, aki nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!