Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka hogy egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy egy férfit csak barátnak(semmi testiség) akarnak a lányok/nők?

Figyelt kérdés

És kb mindegyik azt mondja milyen szerencsés lesz az a lány vagy nő akinek a párja lesz az adott férfi mert nagyon jó ember és szuper társaság.

De vmiért egyik se akar az a szerencsés lenni.

Mi a baj azzal a férfival hogy azt a szerepet szánják neki?

aug. 21. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
9. Rondább férfival azért te is dugsz a jobbat meg lepasszolod .
aug. 21. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

11

Nem dugok rondább férfival, és nem passzoltam le azt, aki nekem tetszik.

aug. 21. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
12. Helyes.
aug. 21. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar elköteleződni.
aug. 21. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

9-es válasz tökéletes. Egyébként már nekem sincsenek férfi barátaim, mert egy férfi nem barátkozni akar egy nővel. De bárhol mondom, mindenki lehurrog, hogy ez nem igaz. De. Az egyik fél mindig többet akar.

Vannak persze férfi kollégák, akikkel nagyon jól elbeszélgetünk, mondhatnám, hogy "barátok" vagyunk. Ebben az értelemben persze lehet barátság férfi-nő között. Viszont a szabadidőmet nem velük töltöm, és ha felmondanék az adott munkahelyen, soha többet nem is látnám őket, szóval ez nem barátság.

aug. 21. 17:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerintem is tökéletes mert biztos hogy vmiféle igényt kielégít egy férfi, tehát mint társaság tökéletes, csak sajnos testileg semmi vonzalmat nem vált ki.

Viszont tényleg nincs barátság férfi és nő között.

Eleve ha van is akkor a férfi nem fog sok energiát beleölni és így már nem is fog müködni, viszont ha tényleg tesz mint barát az azért mert a lány/nőt megakarja szerezni ez a szándék

aug. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!