Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a párkapcsolattól. Mit tegyek?
A helyzet a következő. Lassan 1 éve szakítottam az első párommal akivel fél évig voltunk eggyütt. A szakításunknak nagyrészt a testiség volt az oka. Nekem nem volt jó élmény a testi együtlét, hiába próbálkoztunk. Aztán az exem kezdte feladni, egyre kevesebbet találkoztunk, kevesebbet irogattunk egymásnak. Végül közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy ennek legyen vége. Utólag belegondolva nem bánom, hogy vége lett. Rájöttem, hogy az exem nem volt annyira határozott és mivel neki is most volt az első komolyabb kapcsolata tapasztalatan is volt. Viszont ezek az emlékek bennem megmaradtak. Elvesztettem a bizalmam. Félek attól, hogy ha ismét párkapcsolatban lennék ugyanazok a problémák előjönnének, mint az exemmel kapcsolatban ( itt inkább a testiségre gondolok, mert mint momdtam nem volt jó élmény hiába a próbálkozások)
Mi lenne a tanácsotok?
Kérlel normális válaszokat!
Miért nem volt vele jó a szex?
Gyorsan elment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!