Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek a párkapcsolattól. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a párkapcsolattól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Lassan 1 éve szakítottam az első párommal akivel fél évig voltunk eggyütt. A szakításunknak nagyrészt a testiség volt az oka. Nekem nem volt jó élmény a testi együtlét, hiába próbálkoztunk. Aztán az exem kezdte feladni, egyre kevesebbet találkoztunk, kevesebbet irogattunk egymásnak. Végül közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy ennek legyen vége. Utólag belegondolva nem bánom, hogy vége lett. Rájöttem, hogy az exem nem volt annyira határozott és mivel neki is most volt az első komolyabb kapcsolata tapasztalatan is volt. Viszont ezek az emlékek bennem megmaradtak. Elvesztettem a bizalmam. Félek attól, hogy ha ismét párkapcsolatban lennék ugyanazok a problémák előjönnének, mint az exemmel kapcsolatban ( itt inkább a testiségre gondolok, mert mint momdtam nem volt jó élmény hiába a próbálkozások)

Mi lenne a tanácsotok?

Kérlel normális válaszokat!

2024. febr. 11. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz újra új emberrel ha van jó jelölt. Fokozatosan. Ha nem jó, nem csinálod. Szünetet tartasz benne közben akkor. Nem kell egyből belemenni valamibe és végig szenvedni. És egy emberrel próbáltad meg. Lehet kifogtál olyat aki abszolút nem ért ehhez. Van esély mindig rá hogy nem a legjobb lesz, de akkor tovább lépsz.
2024. febr. 11. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Miért nem volt vele jó a szex?

Gyorsan elment?

2024. febr. 11. 02:57
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Analt probaltad?
2024. febr. 11. 03:43
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Sikosító
2024. febr. 11. 05:21
 5/7 anonim ***** válasza:
13%
Egy tapasztalt adonisz kell neked aki jól +basz. 😀
2024. febr. 11. 05:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne emiatt félj a kapcsolattól. Egy tapasztalt felnőtt ember a szexben is próbál a párja kedvére tenni. Mondd meg az illetőnek hogy mit szeretsz.
2024. febr. 11. 08:26
 7/7 anonim válasza:
70%
#2,#3,#4,#5, Amúgy veletek fix nincs valami rendben. Tök normálisan feltesz valaki egy kérdést és ezt tudjátok rá válszolni? Annyira kiváncsi lennék az ilyen emberre a valóéletben milyen lehet, ha itt ennyire retardált...
2024. febr. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!