Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tegyek, hogy vegre legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, hogy vegre legyen egy parkapcsolatom?

Figyelt kérdés
2q eves vagyok es meg soha nem voltam kapcsolatban. Ugy erzem ahogy idosodom egyre nehezebb ismerkedni, foleg ,hogy semmi tapasztalatom nincs, ami mar nem tul normalis ebben a koeban. Mit tehetnek?
2023. szept. 19. 20:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Jarj tarsasagba, szorakozz, szerezz baratokat. Lepj be konyvklubba, filmklubba, tarsasjatklubba. Tok mindegy csak menj el otthonrol es menj kozossegbe.
2023. szept. 19. 20:27
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Állj fel a számítógépes játékod mellől, szakadj ki a virtuális térből és kezdj el élni.
2023. szept. 19. 20:34
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem jatszok szamitogepes jatekokat es eleg keveset vagyok virtualis terben, de nem emlekszem, hogy ezt egy szoval is emlitettem volna😂
2023. szept. 19. 20:40
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
Minél többet legyél társaságban, ismerkedjünk. Ne csak a baratnozes miatt. Ha több barátod lesz, magabiztosabb, érdekesebb leszel.
2023. szept. 19. 21:16
 5/23 anonim ***** válasza:
21%
Ciki. Azt azért ne felejtsd el, hogy miközben te siránkozol, addig a csajok buliznak, szexelnek, gyűjtik a tapasztalatokat, szóval ha valaha is összejön egy randi, ezt azért ne felejtsd el.
2023. szept. 19. 23:11
 6/23 anonim ***** válasza:

Elég keveset írtál magadról, ehhez képest rögtön ki van röhögve az, aki próbál választ adni. Többek közt sem a nemed, de a még az alkatod sem derült ki, de hobbi sem, körülmények sem.

Így csak találgatni lehet, és majd aki válaszol az random le lesz oltva, és leszavazva.

2023. szept. 20. 03:48
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

Nézzél ki jól. Legyél magas és lehetőleg jóképű, kövesd az aktuális divatot, mind öltözködés, mind frizura terén.

Lehetőleg legyen jó szociális érzéked, legyél nagydumás és társaság közepe típusú ember.

Legyél pénzes, hogy tudd fedezni a bulizást, a folyamatos programokat.

Az sem árt ha a baráti, haveri köröd is minél menőbb, szebb emberekből áll és lehetőleg legalább annyi lány is legyen köztük, mint fiú.

De az elsődleges a külső. Ezen javíts amennyit tudsz. Ha kell kezdj el edzeni, hogy látványosan izmosabb legyél és még véletlenül se legyen rajtad fölösleg. ha kellően vékony, edzett vagy az arcod is máshogy néz ki és lehet előjönnek a jó vonásaid. Feltéve, hogy vannak.

Sajnos önmagában az, hogy eljársz ide-oda nem segít a helyzeteden. Én 15 éves korom óta járok el bulizni, fesztiválozni, koncertekre, kocsmázni stb. mégsem érdeklem a nőket. Ez nem ezen múlik. Nagyon nem.

2023. szept. 20. 06:29
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Az eljárás tényleg nem segít, ha nem szólsz senkihez ott sem és mindenki más párral megy.
2023. szept. 20. 06:50
 9/23 anonim ***** válasza:
44%
Ha férfi vagy, akkor legyél jóképű és gazdag! Ha nő vagy, akkor legyél normális, és ne támassz irreális igényeket!
2023. szept. 20. 07:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Igen, az lemaradt ,hogy no vagyok. Sajnos ugy tapasztaltam,hogy ezek kevesek. Igaz mosatanabn ritkabban jarok el otthonrol, keves baratom van, de korabban eleg surun eljartam otthonrol, de mostmar kezdem kicsit feladni a dolgot🤷‍♀️
2023. szept. 20. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!