Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen kérdéseket tegyek fel...

Milyen kérdéseket tegyek fel ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
A hány éves vagy, mi a hobbid, mióta laksz itt-ott, mit szeretsz a munkádban, mik a céljaid, stb., stb. jellegű, tehát az ismerkedés legelején "használandó" kérdéseken túl vagyunk. Miket érdemes még kérdezni, vagy milyen témákról érdemes még beszélni, amivel egyre jobban megismerjük egymást, de kicsit "érdekfeszítőbb és szabadabb" társalgást eredményez?

2022. máj. 18. 21:02
 1/5 anonim válasza:

Jó napot kívánok! De szép időnk van! Egyetért azzal, hogy igazán szép időnk van? Ma? Ha már így összetegeződtünk, akkor szervusz! Meg kell jegyeznem, a küllemed kedvemre való.

Innentől már minden megy a maga útján ifjú barátom..

2022. máj. 18. 22:52
 2/5 anonim válasza:

A helyedben ezt deklamálnám el: Három bokor saláta, három kislány kapálta, nem kell nékem saláta, csak az aki kapálta.

Ha ezt nem érti, mutass ajtót Neki.

Szívesen.

2022. máj. 21. 09:58
 3/5 anonim válasza:

Szerinted milyen lesz y x év múlva? (Y=az életed, a társadalom stb, bármi, ami egy jövő képet fest fel a másikban).

Te melyik fajta részeg vagy, az aki tagadja, hogy részeg, vagy aki folyton azt sulykolja mennyire be vagyok bszva? :D.

Random kérdésekkel jobban meglehet ismerni valakit, nem kell annyira mesterkéltnek lenni. Nekem az összes olyan beszélgetésem egy idő után nagyon durván ellaposodott. ://

Szóval hajrá, légy felszabadult, de azért tudd a határokat. :D

18/l

2022. máj. 21. 10:58
 4/5 anonim válasza:
Én szívesen megkérdezném azt a lányt aki tetszik nekem, hogy beírná e a nevét az enyém mellé a death note-ba. Ha igen akkor akkor ásó, kapa.
2022. máj. 26. 06:42
 5/5 anonim válasza:
Mondjuk legyel termszetes, érdeklődo es spontan. Veletlenul se gyakorolj be semmit elore. Add magad. Beszelgess. Ennyi. Minden mas bullshit.
2022. máj. 26. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!