Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, hogy vegre legyen egy parkapcsolatom?
Basszus, az utolsó 1-2 kommentelő vegyen már vissza magából egy kicsit! Ne hazudtoljátok már meg a kérdező saját tapasztalatait, mert a ti fejetekben más élete van egy elképzelt nőnek.
Kérdező, az van, hogy a nők között sokkal több a szebb, csinosabb, igényesebb, így közöttük nagyobb a rivalizálás. Nehezebb nőként kitűnni, mert erős a mezőny. Az pedig nemtől függetlenül egy jó tanács, hogy javíts a külső megjelenéseden amennyit csak tudsz, mert tényleg ez az első dolog, amit mások látnak belőled. Aztán ha jó a formád, elkezdhetsz ahhoz mérten csinosan is öltözködni. Ez már általában elég jó alap szokott lenni ahhoz, hogy felkeltsd mások figyelmét. Aztán hogy hogyan kommunikálsz, mennyire vagy tájékozott, vicces, stb. azt már így látatlanban nehéz megítélni, de ez már amúgy is a következő szint.
És igen, a közösségek, emberi kapcsolatok kiépítése elkerülhetetlen részei az ismerkedésnek. Meg amúgy is kellenek a kiegyensúlyozott személyiséghez, úgyhogy párkapcsolati motivációk nélkül is érdemes csatlakozni hobbikörökhöz.
Aztán már csak az marad, hogy várod a csodát, az ilyen dolgokat sajna nem lehet siettetni.
21-es: én még soha nem láttam olyan rusnya nőt aki ne kellett volna senkinek. Konkrétan a kocsmában a legalja, eszméletlen undorítóan amorf formájú, dagadt, puffadt fejű, alkoholista idióta csajnak is mindig volt pasija, de legalább szexpartnere.
A cégnél ahol dolgozom is olyan csaj akiről azt hittem legalább 40-45 éves, kiderült, hogy 30 lett is simán be tudott pasizni. Konkrétan a csajnak rohad a szája olyan rettentő büdös ahogy "beszél" (igazából csak motyogni szokott).
Szóval nőként tényleg elég annyi, hogy beéri az átlag Józsival is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!