Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tegyek, hogy vegre legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, hogy vegre legyen egy parkapcsolatom?

Figyelt kérdés
2q eves vagyok es meg soha nem voltam kapcsolatban. Ugy erzem ahogy idosodom egyre nehezebb ismerkedni, foleg ,hogy semmi tapasztalatom nincs, ami mar nem tul normalis ebben a koeban. Mit tehetnek?
2023. szept. 19. 20:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor annyi a dolgod, hogy észreveszed az átlagos srácokat is, azokat akiknek amúgy biztosan bejössz. Szóval 100%-ig biztos vagyok abban, hogy most is van körülötted legalább 3 srác aki simán elvinne randizni, aki simán összejönne veled, de te észre sem veszed őket.
2023. szept. 21. 06:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem, ez egyaltalan nem igaz. En nagyon is nyitott vagyok az atlagos sracokra is, csak valamiert nekik sem vagyok eleg jo
2023. szept. 21. 19:32
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Azokat tekinted átlagosnak, akik a felső 5%-ba nem tartoznak bele, de a felső 10%-ba igen.
2023. szept. 21. 19:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: ez kizárt. Linkelj google-ből egy képet (vagy többet), rohadt kíváncsi lennék szerinted ki az átlagos. 99%-ra le merem fogadni, hogy aki szerinted átlagos az a valóságban a felő 5-10%-hoz tartozik, ahogy az előző hozzászóló is írta...
2023. szept. 21. 21:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert vagytok ezen a velemenyen, es miert kell altalanositani, hogy minden no igy gondolkodik. Egyaltalan nem magasak az elvarasaim, sem kulsoleg ,sem belsoleg.
2023. szept. 23. 08:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Nyilvan kell, hogy tetszen az illeto, de itt meg csak nem is arrol van szo engem kik erdekelnek, hanem arrol, hogy felem senki nem mutat erdeklodest
2023. szept. 23. 08:16
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
De mutat, csak ők a saját szinteden vannak, ezért észre sem veszed őket.
2023. szept. 23. 08:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor te biztosan jobban tudod:D en pont az ellenkezojet latom, szerintem a fiuknak vannak hatalmas elvarasai es az atlagos noket nem veszik eszre, csak a tokeletes kinezetu lanyok irant mutatnak erdeklodest
2023. szept. 23. 08:39
 19/23 anonim ***** válasza:
42%
Ez mutatja, hogy igazam van. Csak azokat a fiúkat veszed észre, akik minden lánynak kellenek, ezért megtehetik, hogy csak a tökéletes kinézetűekkel állnak szóba.
2023. szept. 23. 08:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Sajnalom, hogy ezek a tapasztalataid, de ezt nem kell kiveteiteni az ram, mert az en edetemben teljesen mas a helyzet
2023. szept. 23. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!