Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzódunk olyanokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódunk olyanokhoz akik bántanak?

Figyelt kérdés
Állítólag a nőknél inkább jelen van ez a jelenség de férfiaknál is...én is megismerkedtem egy nővel és lelkileg nagyon csúnyán bánt velem megalázott, mégis futottam utána..
szept. 10. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
rossz kötödési minta
szept. 10. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Mert aki nem képes velünk kedvesen bánni, azt mindenáron be akarjuk "törni". Nekem pl. gyerekkori mintából fakad, apám sosem szeretett, egyetlen ölelést vagy puszit nem kaptam tőle soha és az állandó megfelelési kényszer ellenére sem hagyta el a száját soha, hogy fontos lennék neki vagy bármit is számítanék. Az első pár kapcsolatomban ezért küzdöttem ugyanúgy a szerelemért és a törődésért. Aztán felismertem, hogy miből fakad ez és változtattam. Ma már nem kell tepernem azért, hogy valaki úgy szeressen, ahogy vagyok.
szept. 10. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Mert a kényelmes az unalmas, aki meg nem olyan, az meg kihívás.
szept. 10. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Kötődési minta, terápiára mint valami ördögtől valóra gondolás
szept. 10. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
A megfelelési kényszer mindenki felé, nem tudják elviselni hogy valakinek nem elég jók vagy nem kedveli őket stb.
szept. 10. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs megküzdési stratégiád a problémákkal szemben.

De a szerelem vakká is teszi az embert.

szept. 10. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!