Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki azért nem ismerkedik mert szegény? Folyton anyagi gondjai vannak, régi elhasználódott bútorok a házban stb., és ezt szégyenli?
10
Hogyne, gondolom azért van annyi csóró család Magyarországon, mert a szegény nők mind gazdag férjet fogtak.
#11 „Hogyne, gondolom azért van annyi csóró család Magyarországon, mert a szegény nők mind gazdag férjet fogtak.”
Mennyi az annyi?
A csóró szempontjából egy jobban kereső nem gazdagabb?
És a kegyelemdöfés kérdés… Ketten nehezebb fenntartani egy lakást, mint egyedül?
Még ha azt is feltételezzük, hogy a nő nem is dolgozik, akkor is a 0-nál jobb anyagi helyzetbe kerül. :)
12
Mennyi az annyi? Konkrétan rengeteg...
A dupla bejövetel meg akkor ugyanennyi erővel a férfinak is könnyebbé teszi a megélhetést, szóval ez egy ritka rossz érv volt.
#13 A konkrétan rengeteg mit jelent? Mert ez így elég szubjektív.
Az elméletedből csak az maradt ki, hogy a férfiak úgy általánosságban nem foglalkoznak a nők anyagi helyzetével, ha amúgy a nő tetszik nekik. :)
14
Ember, üsd fel a KSH statisztikákat és meglátod... Az emberek fele Magyarországon 340 ezer forintnál kevesebb pénzből él.
Az meg teljesen irreleváns, hogy mivel foglalkoznak a férfiak és mivel nem.
1. Nyugodtan számításba vehetnék ők is a kiszemeltjük anyagi helyzetét. Lehet később kevesebbet sírna a szájuk az anyagiak miatt.
2. Ettől még nekik is könnyebb, ha dupla jövedelmű háztartásban élnek.
Valahogy próbálj meg gondolkodni néha.
#15 Aha, az emberek fele. És a családok fele?
Csak mert te nem az emberekkel, hanem konkrétan a családokkal „érveltél”… :)
Szerintem inkább az van, hogy aki depire hajlamos, az a miatt is szégyenli/sajnálja/utálja magát, hogy nincs pénze. Tehát itt inkább a depi a fő gond, nem az anyagi helyzet. A csórókra ugyanis általában - szerintem - nem jellemző, hogy ne ismerkednének ugyanúgy.
Én legalább is depresszióra hajlamos vagyok és iszonyúan szégyelltem az otthoni, szegény állapotokat.
A depresszióra hajlamos ember öntudatlanul de intenzíven keresi a rossz dolgokat és ezekből építi fel a világát.
50f
Egyébként nálam is ez részben igaz
Mindig szégyelltem hogy szegény családból jövök, folyton hazudtam erről mindenkinek
És ha összejönnék valakivel akkor ő látná hogy mi a helyzet….
Azt amúgy sem engedném hogy egy férfi kitartson
Szegény? Relatív...
Saját lakásom van, hitel mentes, csak ráférne némi frissítés, felújítás. Itt manapság ennek is örülni kell.
Szoktam néha ezen elmélkedni, hogy vajon mire számíthatok? Manapság a férfiak a tökéletes, hibátlan készbe akarnak belecsücsülni... De nekem nem kell ilyen "férfi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!